Jump to content

Photo

[Addon] (Tremor) Totem Solution


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#41 nawty

nawty
  • Junkies
  • Draeneiclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 2,002
  • Talents: Elemental 2/1/0/0/1/2
  • RBG: 768

Posted 06 September 2009 - 07:08 PM

dont mind it, aslong as it takes some thought to kill the totem I'm fine with it
  • 0

#42 Craton

Craton
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Hyjal
  • Whirlwind
  • Posts: 5,298
  • Talents:

Posted 06 September 2009 - 08:27 PM

Since the dawn of arenas you could just place key totems out of los and guarantee one following outcome: totem lives, pet dies, your healer gets to drink.

Since LK the intelligence of players dropped dramatically and suddenly shaman were wondering 'wtf, why does my totem I keep dropping 2 inches from the pet keep dying'.

Your inability is not our concern.
  • 0

#43 mikkelsune

mikkelsune
  • Members
  • Gnomeclass_name
  • EU-Ravencrest
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 3
  • Talents: Affliction

Posted 07 September 2009 - 10:34 AM

Thanks.. Love this addon :)
  • 0

#44 fuuga

fuuga

Posted 07 September 2009 - 06:54 PM

itt shaman complaining that their overpowered totem isn't impossible to click on, warlocks facepalm.

Since the dawn of arenas you could just place key totems out of los and guarantee one following outcome: totem lives, pet dies, your healer gets to drink.

Since LK the intelligence of players dropped dramatically and suddenly shaman were wondering 'wtf, why does my totem I keep dropping 2 inches from the pet keep dying'.

Your inability is not our concern.


[email protected]

Addon is fine though since you actually have to know that tremor was dropped and it isn't automated.
  • 0

totems alone are more buttons than rogues use you fucking downie

inb4 delete


#45 wargoose

wargoose
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Shattered Hand
  • Ruin
  • Posts: 17
  • Talents: Destruction

Posted 09 September 2009 - 11:31 AM

like when i just have tremor on i cant see the enemies text anymore its just blank... and i refuse to use aloft's nameplates, i just want the nameplate tremor to show... but cant figure out how to just have that showing and have everything else look the same...i dont want any extra nameplates and i want the classic blizzard text on enemy names
  • 0

#46 Rehupunttide

Rehupunttide
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Grim Batol
  • Misery
  • Posts: 18
  • Talents: Holy
  • LocationFinland, Helsinki

Posted 09 September 2009 - 11:51 AM

i would love to have addon that makes into my screen big grounding or tremor and leaves it there until i kill the totem down, and i could target the totem by clicking the huge icon what comes when ever it has been casted
  • 0

#47 solu

solu
  • Junkies
  • Posts: 120

Posted 09 September 2009 - 01:43 PM

I'd just like to point out that Module visibility feature"show hostile totem/trap snakes/bloodworms" Only works when your out of combat, so when you're in combat you still see all the other totems, which pretty much makes this mod useless to me......
  • 0

#48 wargoose

wargoose
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Shattered Hand
  • Ruin
  • Posts: 17
  • Talents: Destruction

Posted 09 September 2009 - 10:32 PM

I'd just like to point out that Module visibility feature"show hostile totem/trap snakes/bloodworms" Only works when your out of combat, so when you're in combat you still see all the other totems, which pretty much makes this mod useless to me......


yes, i thought this addon was supposed to just show tremor/whatever else u wanted... i thought it was some godly thing that left everything else on default and just popped tremor up... i fking hate massive nameplates cant get used to them no matter what i do.. if there is a way to just have tremor up and default names / everything else without nameplates spamming my screen id love u forever

^^ i got tremor to just show but it eraces the font on peoples names and stuff... that is like playing a new game and i hate it... if anyone could help configure this or if this is impossible thatd be great to know
  • 0

#49 mikkelsune

mikkelsune
  • Members
  • Gnomeclass_name
  • EU-Ravencrest
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 3
  • Talents: Affliction

Posted 10 September 2009 - 07:37 AM

disabled the addon again, not sure if its just me, but it was not always showing the nameplates on tremors, so ill just go standard again. would be nice if there was some function to just avoid the freaking snaketrap nameplates, not easy to find/mouseover one totem around 20+
  • 0

#50 Craton

Craton
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Hyjal
  • Whirlwind
  • Posts: 5,298
  • Talents:

Posted 10 September 2009 - 09:55 AM

That'll probably get implemented 2-3 expansions from now.
  • 0
화이팅

#51 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 10 September 2009 - 04:32 PM

Aloft is still able to recolor the Nameplates. even while infight.
extremly usefull.
  • 0
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#52 Pahtak

Pahtak
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 235
  • Talents: Enhancement
  • RBG: 958

Posted 10 September 2009 - 04:45 PM

rofl since when was destroying totems hard?

5 health?
  • 0

#53 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 10 September 2009 - 04:54 PM

the "act" of destorying isn't but if u'd read the thread u'd know it's about TARGETING them.
  • 0
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#54 Aimadox

Aimadox
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Neptulon
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 205
  • Talents: Affliction

Posted 10 September 2009 - 09:47 PM

I love u
  • 0

#55 Craton

Craton
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Hyjal
  • Whirlwind
  • Posts: 5,298
  • Talents:

Posted 11 September 2009 - 12:39 AM

rofl since when was destroying totems hard?

5 health?


How long does it take to press a button, given any number of addons/notifications you can have to track it being up or down?

How long does it take to delve through a sea of nameplates, move your mouse overtop the nameplate, and press a stomper macro. Bare in mind you must also contend with nameplates constantly shifting.

*A* totem isn't hard to stop. Totem spam is. There's a reason we've called for totem stomping removal + tremor CD for years.
  • 0
화이팅

#56 Jens

Jens
  • Junkies
  • Posts: 149
  • LocationSweden, Stockholm.

Posted 11 September 2009 - 03:17 AM

ive been using aloft since 3.2, after 3.2 i get a "+" over every name instead of a nameplate. it works on my mates account, but not in mine. ive updated it etc etc. so strange. anyone had same and solved this?
  • 0

#57 wargoose

wargoose
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Shattered Hand
  • Ruin
  • Posts: 17
  • Talents: Destruction

Posted 11 September 2009 - 05:03 AM

Aloft is still able to recolor the Nameplates. even while infight.
extremly usefull.


ummm can aloft make targets still show their names and stuff? or is that impossible? can we have just tremor show and everything else blizzard default? or do we have to use crappy nameplates on everyone when we wanna see tremor
  • 0

#58 bluetorch

bluetorch
  • Premium Junkies
  • Goblinclass_name
  • EU-Kazzak
  • Misery
  • Posts: 1,131
  • Talents: Affliction
  • LocationFinland

Posted 11 September 2009 - 03:01 PM

any one found a way for it to show only hp bar over the target your targeting?
  • 0

New guide for new warlocks. Cataclysm Guide Throwdown contest 2nd place

Posted Image
HQ & JTV-Featured stream at: http://www.justin.tv/tgbluetorch

#59 Renn

Renn
  • Junkies
  • Taurenclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 241
  • Talents: Restoration 1/0/2/1/0/0

Posted 13 September 2009 - 12:12 PM

even with snakes and bloodworms etc disable it still shows them ):
  • 0

#60 Sithaden

Sithaden
  • Members
  • Orcclass_name
  • US-Lothar
  • Ruin
  • Posts: 81
  • Talents: Affliction

Posted 19 October 2009 - 03:18 PM

Gonna try this out when I get home and if it works then I owe you a large hug.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<