Jump to content

  • Curse Sites
Help

[Addon] (Tremor) Totem Solution


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#1 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 29 August 2009 - 01:05 AM

Aloft:
http://www.wowinterf...fo.php?id=10864

Ever seen a Wood of Totems behind a pillar and kept searching for Tremor between it?

On asking for this feature Acapela created a fast solution and published an update for his Nameplate addon "Aloft" [great addon!].

You can turn off every Totem from showing his nameplate but Tremor, Grounding and Earthbind [for now]. You can also change the color of the single totems.

With all Totems enabled but different color:

http://img199.images...82909024455.jpg

Only Tremor and Grounding enabled with different color:
http://img42.imagesh...82909024552.jpg

Just want to share this great Addon (+option).

To enable this:

/aloft waterfall
Expand "Aloft"
Go to -Modules-
Enable "AloftVisibillity"
Go to (and expand) -Visibillity-
Uncheck "Enable"  at "Show Hostile Totems/Snakes/Bloodworms"
Check under "Exceptions" the Totems u want to be shown.

If u want to see ALL totems but with different color enable "Show Hostile Totems...." and change the color.

PS: U can also disable the name plates of bloodworms and snaketrap.

Hope this will be helpfull for some ppl.

so far
zUkUu
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#2 Sabottage

Sabottage
  • Junkies
  • Goblinclass_name
  • EU-Balnazzar
  • Raserei / Frenzy
  • Posts: 860
  • Talents: Discipline

Posted 29 August 2009 - 01:18 AM

AWESOME
23:04 [Tertertetet]: u got brutal gladiator title?
23:05 [Baskarb]: not yet, blizz fucked up, gonna have it soon
23:05 [Tertertetet]: FU U WILL GET SHIT

#3 Bobpaulson

Bobpaulson
  • Junkies
  • Posts: 65

Posted 29 August 2009 - 01:18 AM

Thanks :D
:priest: :warlock:

#4 Opix

Opix
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 726
  • Talents: Arcane
  • RBG: 2517

Posted 29 August 2009 - 02:48 AM

thanks for this

#5 Aluraud

Aluraud
  • Members
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 528
  • Talents: Affliction

Posted 29 August 2009 - 04:57 AM

This looks amazing. I will be trying it out asap.

#6 Nadagast

Nadagast
  • Moderators
  • Undeadclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 1739
  • Talents: Affliction 0/2/0/2/0/0
  • 2v2: 1878
  • 3v3: 2779

Posted 29 August 2009 - 05:02 AM

Tried out Aloft and every time a new unit comes on to your screen (or if you just move your screen away and back onto the same unit) the nameplate flashes on for like a tenth of a second then goes away, (assuming you have it set to not show that type of unit) it's super annoying...  So I uninstalled it

#7 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 29 August 2009 - 05:40 AM

^never seen anything like that. try out to disable (nameplate glow?) ^^

so far
zUkUu
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#8 dekadenz

dekadenz
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Stonemaul
  • Cyclone
  • Posts: 11
  • Talents: Arms

Posted 29 August 2009 - 05:41 AM

im waiting for the really angry shaman.

#9 Admix

Admix
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 63
  • Talents: Affliction

Posted 29 August 2009 - 06:13 AM

i tested it for a bit and sometimes only the ones I checked show up sometimes all of them do. weird.

#10 rcee

rcee
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Cenarius
  • Whirlwind
  • Posts: 1623
  • Talents: ./././././.

Posted 29 August 2009 - 06:25 AM

Thanks a TON Zuk! Can't stress how annoying it was playing 5's against an enhance with wolves+totems, hunter throwing down snake trap, and mage with pet+ mirror images as well as their other teammates :3


Oh, and aloft has been kinda' buggy for me on occasion, since 3.2 I believe. It's rare though, and a million times better than default nameplates.


Also, is there a way you can enable cleansing totem too? : /

#11 Pyrilus

Pyrilus
  • Moderators
  • Curse Premium
  • Undeadclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 4113
  • Talents: Destruction 0/2/2/0/2/1
  • RBG: 1143

Posted 29 August 2009 - 06:33 AM

Is there an ingame /script solution for this by chance?

#12 lucyk

lucyk

Posted 29 August 2009 - 06:37 AM

my succubus has the same name as yours :x

#13 hertzuk

hertzuk
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 1505
  • Talents: Affliction
  • RBG: 2615
  • LocationUK

Posted 29 August 2009 - 10:04 AM

Pyrilus said:

Is there an ingame /script solution for this by chance?

gota be something. wudnt mind finding out, i'm not a fan of addons atm :p

Posted Image


#14 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 29 August 2009 - 10:06 AM

:O Brontai ftw :O

Aloft is a huge addon with many configurations. Try to "play around" in the config or write Acapela your problem in the wowinterface "Comments". He's a really nice guy and helps everyone.

so far
zUkUu
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#15 Hwo

Hwo
  • Junkies
  • Goblinclass_name
  • US-Warsong
  • Ruin
  • Posts: 110
  • Talents: Affliction

Posted 29 August 2009 - 12:36 PM

i don't think any shammy will have problem with this ;)

#16 Sayokox

Sayokox
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 469
  • Talents: Affliction

Posted 29 August 2009 - 01:03 PM

Any chance OP could upload his Aloft configuration files?
While it is a great addon, I find it such a mess to set it up (due to how customized you can make it), so getting it premade would be awesome :)

I'm sure many people will be thrilled if you do this ^_^

#17 zUkUu

zUkUu
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Destromath
  • Blutdurst
  • Posts: 254
  • Talents:

Posted 29 August 2009 - 01:09 PM

http://rapidshare.co...05150/Aloft.lua

tho, i think it's also profile based.

i've standart aloft but enabled HP in % and totem thingy.

so far
zUkUu
:warlock: Destruction Duel Guide 2 by zUkUu
http://www.warcraftm...w.php?id=121739

#18 Smir

Smir
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 2265
  • Talents: Affliction 0/0/2/0/2/0
  • LocationAustria

Posted 29 August 2009 - 02:29 PM

Pyrilus said:

Is there an ingame /script solution for this by chance?

no there isn´t
but tbh i don´t have problems with tremor, 90% of the time i meet bad shamans, and bad shamans think totems are unstompable atm so i have a nice time killing them with mousover

unbelieveable how bad most of the shamans are

#19 adanan

adanan
  • Magemx
  • Undeadclass_name
  • US-Dunemaul
  • Cyclone
  • Posts: 281
  • Talents: Affliction

Posted 29 August 2009 - 02:31 PM

LOL i asked if this existed the day they buffed shamans and ppl said i was crazy

#20 Cornerstone

Cornerstone
  • Members
  • Taurenclass_name
  • EU-Darkmoon Faire
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 85
  • Talents:

Posted 29 August 2009 - 02:44 PM

Don't see why any shaman would be upset about this. Youre SUPPOSED to be able to kill it.. Just not via an automatic spam button bound to every spell on your bars. Great addon really wish there was a default option to turn off nameplates for snakes/totems makes for messy screens.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<