Jump to content

Photo

Overwatch


  • Please log in to reply
145 replies to this topic

#21 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 30 May 2016 - 10:34 AM

You nigs are on EU right.


EU master race niggy, 3rd post in a row, Im on fire.
  • 2

#22 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 10:55 AM

Hook shots with widow are fairly simple once you do it a couple of times. Most widows dont do it , probably because it does not feel like alot of people "main" widow atm. Whats your name Thaya? Ive played against a few EU Pros but not any in a while since I think alot of them went to NA to compete in a tournament.

If you wanna practice grapple hooking , practice range is pretty good acctually. I normally warm up in the range standing on the floating platform that rotates the area and tell myself I have to 1 shot all the bots. Do that for a rough 15 min.

Grapple shots are also alot easier with the Ult active obvsly. Best map for grapple shots Id say is Dorado cause most snipers stand in the most obvs spots when they defend on the map.

P.S I was 56 not 76 , Type-o

yeah i land them from time to time just not as often as i'd want

i always get a bit shaky when i get too excited cuz its time for me to do a dope play and fuck it up lol

gotta be calm and steady


names mikle btw and you haven't posted yours you fgt
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#23 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 10:57 AM

i use practice range a lot too btw but i just go to the moving bot section and practice my flicks to warm up

then do a couple of loops around the map and try to get killstreaks (get 5x consistently, did 6x one time but i think that just requires taking a specific route and being lucky with spawns/locations on the moving section)

there's also a lot of places to practice hook snipes, you can even get 2 kills in 1 jump in some
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#24 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 30 May 2016 - 01:34 PM

I went by the name Snugglepants but i swapped it too Doom recently , few days ago.

Leave your tag and I can add you, but im prob going to be off a day or two cause I woke up this morning with my mouse hand abit swollen.

Been playing nonstop since release so ive prob over strained it
  • 0

#25 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 04:11 PM



top kek
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#26 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 30 May 2016 - 05:11 PM

Man your game looks disgusting, like its stuck in alpha but man you can see shit alot better
  • 0

#27 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 05:27 PM

thats the point

clarity

fuck eyecandy
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#28 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 30 May 2016 - 06:51 PM

thats the point

clarity

fuck eyecandy


how do you even make it like that?

and is it aloud competetively
  • 0

#29 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 07:23 PM

you can disable the maps shadows in the config file

that's what mostly makes it like that
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#30 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 07:32 PM

idk if its allowed in lan since you can't do it from the ingame gui

but im also sure its np online because you're just editing the config file. they could just remove the option in cfg file if they don't want it
  • 0
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#31 glonglon

glonglon
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 2,600
  • Talents: Retribution 1/0/0/2/0/2
  • 2v2: 1905
  • 3v3: 1990

Posted 30 May 2016 - 08:01 PM

Thaya pls upload your config file on pastebin :wub:
  • 0

2928d50b7e413a8ddaf370ee54429eb5.png


#32 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 4,275
  • Talents: Destruction 0/2/0/1/0/0/0
  • 2v2: 1338
  • LocationRussia

Posted 30 May 2016 - 10:52 PM

um

ye

the config file is in my documents/overwatch/settings or smth along those lines

i'll post only the [render] section (replace that in yours) not the whole file cuz it probably won't work if i do (it has device name there and shit)

[Render.13]
AADetail = "0"
AnisotropicFiltering = "1"
DirectionalShadowDetail = "0"
DynamicAmbient = "0"
EffectsQuality = "1"
FullScreenHeight = "1080"
FullScreenRefresh = "60"
FullScreenWidth = "1920"
FullscreenWindow = "0"
FullscreenWindowEnabled = "0"
GFXPresetLevel = "1"
LightQuality = "0"
LimitToRefresh = "1"
LocalFogDetail = "1"
LocalReflections = "0"
MaxAnisotropy = "16"
MaxEffectsAnisotropy = "8"
MaxExtraQualityAnisotropy = "16"
MaximizedWindow = "0"
ModelQuality = "1"
RefractionDetail = "0"
RenderBrightness = "0.008507"
RenderContrast = "1.027341"
RenderScale = "0"
ShowFPSCounter = "1"
SimpleDirectionalShadows = "0"
SoundQuality = "1"
SSAOEnabled = "0"
SSLRDetailLevel = "0"
TextureDetail = "3"
TranslucentShadowDetail = "4"
TripleBufferingEnabled = "0"
UseGPUScale = "0"
WindowedFullscreen = "1"
WindowedHeight = "1003"
WindowedPosX = "0"
WindowedPosY = "0"
WindowedWidth = "1628"
WindowMode = "1"

this is for 1080p / windowed borderless

also

you need to set the file as read-only cuz the shadow setting is actually lower than the gui allows it, and it'll keep trying to overwrite it

but it will still load it
  • 1
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#33 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 30 May 2016 - 11:08 PM

Feel like the highlight feature is pretty shit, it will prio highlights where you did the most damage or shutdown an ult over stylish shit.

So I can never get it to highlight grapple shots or like hitting a tracer mid blink
  • 0

#34 Breadstick

Breadstick
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • US-Arena Tournament 1
  • Coliseum 1
  • Posts: 11,734
  • Talents: Affliction

Posted 31 May 2016 - 01:19 AM

hello friends

Posted Image
  • 1
s a d b o y s

#35 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 31 May 2016 - 01:43 AM

Friend of mine made a comment about D.va saying she was introduced to please the weaboo brony tranvestite cucks that will want to play D.VA to live up to there dream not being born a cute korean girl.

Idk how accurate that is.

Can you confirm/Deny Breadstick
  • 0

#36 Breadstick

Breadstick
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • US-Arena Tournament 1
  • Coliseum 1
  • Posts: 11,734
  • Talents: Affliction

Posted 31 May 2016 - 01:46 AM

weeaboos aren't related to anything korean but yeah
  • 0
s a d b o y s

#37 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 31 May 2016 - 01:51 AM

weeaboos aren't related to anything korean but yeah


They dont know that, Asians are Asians too them.
  • 0

#38 Breadstick

Breadstick
  • Moderators
  • Humanclass_name
  • US-Arena Tournament 1
  • Coliseum 1
  • Posts: 11,734
  • Talents: Affliction

Posted 31 May 2016 - 02:00 AM

to you maybe, not to most people who would actually get the weeaboo label though

trust me i've spent enough time on a belarusian DIY candle making enthusiast social media site to know what weeaboos are all about
  • 0
s a d b o y s

#39 Twaenkz

Twaenkz
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 951
  • Talents: Unholy 1/0/2/0/0/2/2
  • 2v2: 2103
  • 3v3: 1860
  • RBG: 1465
  • LocationSweden

Posted 31 May 2016 - 10:36 AM

trust me i've spent enough time on a belarusian DIY candle making enthusiast social media site to know what weeaboos are all about


kek
  • 0

#40 glonglon

glonglon
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 2,600
  • Talents: Retribution 1/0/0/2/0/2
  • 2v2: 1905
  • 3v3: 1990

Posted 31 May 2016 - 12:13 PM

weeaboos aren't related to anything korean but yeah


She might be korean but everything else in her char design and backstory is ripped off japanese mech animes :wub:

Skin tight mecha suit is a japanese trademark :duckers:
  • 0

2928d50b7e413a8ddaf370ee54429eb5.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<