Jump to content

Arena Junkies was shut down on July 1st, 2018. You're viewing an archive of this page from 2018-06-25 at 17:48. Thank you all for your support! Please get in touch via the Curse help desk if you need any support using this archive.

Photo

Script to move combo points?

Combo points Rogue Script Spyro Glongon Pls halp Justin bieber

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 HeyimJack

HeyimJack
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1,007
  • Talents: Combat 1/2/2/1/1/1/1
  • 2v2: 2220
  • 3v3: 2862
  • RBG: 2164
  • LocationUK

Posted 31 July 2014 - 02:34 PM

I usually use a script to make my combo points bigger and I use moveanything to keep them in the normal place however if I don't use moveanything this happens (see printscreen) http://i.imgur.com/1CGDj7o.jpg

Is there a way to position them without the use of addon via a script I can use or something.

If it means anything the position I currently have my combo points on with moveanything is:

Y = -14.76
X = 7.55

Also any script/addon gods who can tell me how to make my scripts into addons similar classportraitfinal so I don't have to load my scripts every time I log, although I'm not too fussed about this at all it would just be convenient.

Thanks

Jack
  • 0

88c809889bca995b4fb7f643cda2eb4f.png


#2 HeyimJack

HeyimJack
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1,007
  • Talents: Combat 1/2/2/1/1/1/1
  • 2v2: 2220
  • 3v3: 2862
  • RBG: 2164
  • LocationUK

Posted 01 August 2014 - 12:32 AM

Someone pleeease lend me your aid
  • 0

88c809889bca995b4fb7f643cda2eb4f.png


#3 Iceqt

Iceqt
  • Premium
  • Undeadclass_name
  • EU-Tarren Mill
  • Misery
  • Posts: 18
  • Talents: Frost 1/1/0/2/2/2/2
  • LocationNorway

Posted 01 August 2014 - 06:23 AM

/run ComboFrame:ClearAllPoints()ComboFrame:SetPoint('TOPRIGHT',TargetFrame,'TOPRIGHT',-14.76,7.55)


  • 1

#4 HeyimJack

HeyimJack
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1,007
  • Talents: Combat 1/2/2/1/1/1/1
  • 2v2: 2220
  • 3v3: 2862
  • RBG: 2164
  • LocationUK

Posted 01 August 2014 - 03:08 PM

You good sir are a man among men.

Thanks a lot!
  • 0

88c809889bca995b4fb7f643cda2eb4f.png


#5 Torapants

Torapants
  • Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 159
  • Talents: Subtlety 1/1/2/2/0/1/0
  • 2v2: 1525
  • 3v3: 1466
  • 5v5: 576
  • RBG: 1839
  • LocationUK

Posted 07 August 2014 - 10:06 AM

ComboPoint1:SetScale(1.4)
ComboPoint2:SetScale(1.4)
ComboPoint3:SetScale(1.4)
ComboPoint4:SetScale(1.4)
ComboPoint5:SetScale(1.4)
ComboFrame:ClearAllPoints()
ComboFrame:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", 0, 0)
ComboFrame.SetPoint = function() end
ComboPoint1:ClearAllPoints()
ComboPoint1:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", -20, -55)
ComboPoint1.SetPoint = function() end
ComboPoint2:ClearAllPoints()
ComboPoint2:SetPoint("CENTER",ComboPoint1,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint2.SetPoint = function() end
ComboPoint3:ClearAllPoints()
ComboPoint3:SetPoint("CENTER",ComboPoint2,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint3.SetPoint = function() end
ComboPoint4:ClearAllPoints()
ComboPoint4:SetPoint("CENTER",ComboPoint3,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint4.SetPoint = function() end
ComboPoint5:ClearAllPoints()
ComboPoint5:SetPoint("CENTER",ComboPoint4,"CENTER", 11, -3)
ComboPoint5.SetPoint = function() end

It will put them horizontal just under your character :)
Works fine in 6.0/WoD too.
  • 0
:rogue: forever and always.

Posted by Soltan:
when playing mutilate its pretty important to bind V ..... for vendetta :cool:


#6 HeyimJack

HeyimJack
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Darksorrow
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1,007
  • Talents: Combat 1/2/2/1/1/1/1
  • 2v2: 2220
  • 3v3: 2862
  • RBG: 2164
  • LocationUK

Posted 10 August 2014 - 03:30 PM

ComboPoint1:SetScale(1.4)
ComboPoint2:SetScale(1.4)
ComboPoint3:SetScale(1.4)
ComboPoint4:SetScale(1.4)
ComboPoint5:SetScale(1.4)
ComboFrame:ClearAllPoints()
ComboFrame:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", 0, 0)
ComboFrame.SetPoint = function() end
ComboPoint1:ClearAllPoints()
ComboPoint1:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", -20, -55)
ComboPoint1.SetPoint = function() end
ComboPoint2:ClearAllPoints()
ComboPoint2:SetPoint("CENTER",ComboPoint1,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint2.SetPoint = function() end
ComboPoint3:ClearAllPoints()
ComboPoint3:SetPoint("CENTER",ComboPoint2,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint3.SetPoint = function() end
ComboPoint4:ClearAllPoints()
ComboPoint4:SetPoint("CENTER",ComboPoint3,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint4.SetPoint = function() end
ComboPoint5:ClearAllPoints()
ComboPoint5:SetPoint("CENTER",ComboPoint4,"CENTER", 11, -3)
ComboPoint5.SetPoint = function() end

It will put them horizontal just under your character :)
Works fine in 6.0/WoD too.
Thanks but I'm fine with the normal layouf of them just to the right :)
  • 0

88c809889bca995b4fb7f643cda2eb4f.png


#7 Nitentsefni

Nitentsefni
  • Members
  • Posts: 10

Posted 29 November 2014 - 02:30 PM

nice one, now i dont have to look up to chec cb, thx
  • 0

#8 Ravv

Ravv
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 138
  • Talents: Shadow 1/1/0/1/2/0/2
  • 2v2: 1890
  • RBG: 576
  • LocationPoland

Posted 30 November 2014 - 06:34 PM

Also any script/addon gods who can tell me how to make my scripts into addons similar classportraitfinal so I don't have to load my scripts every time I log, although I'm not too fussed about this at all it would just be convenient.

  • Most of the time simply deleting /run or /script is enough.
  • Make 2 .txt files in 1 folder named however you like.
  • Open one of them and you paste the script you want to be automatically loaded.
  • Save it as code.lua.
  • Open 2nd one.
  • Paste this into it:
    	## Interface: 60300
    	## Title: ADDON NAME
    	code.lua
    
  • Save it as ADDON NAME.toc
  • Delete both .txt files ;P
Where ADDON NAME is however you wanna call it. Thats pretty much it. Sorry for posting some obvious things but some ppl that might not be familiar with it can read it and understand it now as well :)

Edited by Ravv, 30 November 2014 - 06:34 PM.

  • 0
Posted Image

#9 Darkotx

Darkotx
  • Members
  • Posts: 2

Posted 04 September 2015 - 08:25 PM

ComboPoint1:SetScale(1.4)
ComboPoint2:SetScale(1.4)
ComboPoint3:SetScale(1.4)
ComboPoint4:SetScale(1.4)
ComboPoint5:SetScale(1.4)
ComboFrame:ClearAllPoints()
ComboFrame:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", 0, 0)
ComboFrame.SetPoint = function() end
ComboPoint1:ClearAllPoints()
ComboPoint1:SetPoint("CENTER",UIParent,"CENTER", -20, -55)
ComboPoint1.SetPoint = function() end
ComboPoint2:ClearAllPoints()
ComboPoint2:SetPoint("CENTER",ComboPoint1,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint2.SetPoint = function() end
ComboPoint3:ClearAllPoints()
ComboPoint3:SetPoint("CENTER",ComboPoint2,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint3.SetPoint = function() end
ComboPoint4:ClearAllPoints()
ComboPoint4:SetPoint("CENTER",ComboPoint3,"CENTER", 10, 0)
ComboPoint4.SetPoint = function() end
ComboPoint5:ClearAllPoints()
ComboPoint5:SetPoint("CENTER",ComboPoint4,"CENTER", 11, -3)
ComboPoint5.SetPoint = function() end

It will put them horizontal just under your character :)
Works fine in 6.0/WoD too.

how make CP always visible, even i haven't target?
and thanks for code)
  • 0

#10 Darkotx

Darkotx
  • Members
  • Posts: 2

Posted 08 September 2015 - 09:15 PM

and how write it as /macro? help plz
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: Combo, points, Rogue, Script, Spyro, Glongon, Pls halp, Justin bieber

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users