Jump to content

shadow dance bar same as stealth?


Creating and replying to topics is restricted until you link a Battle.net account with a valid World of Warcraft character.
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Amex

Amex
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 133
  • Talents: Mistweaver 1/1/2/2/0/1/2
  • 2v2: 2019
  • 3v3: 2549
  • RBG: 1906

Posted 03 March 2014 - 04:45 PM

I havent played rogue since WotlK, and back then my shadowdance bar and stealth bar use to be different, howcome they are the same right now, and is there anything i can do to change it?

#2 Chefyata

Chefyata
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Ragnaros
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 93
  • Talents: Assassination 0/2/1/2/0/1
  • 2v2: 1715
  • 3v3: 1599
  • LocationPortsmouth

Posted 03 March 2014 - 05:17 PM

Yes.
Bind all your spells on your upper + side bar. Cc + damage bindings.
On your main bar put macros such as focus/target arena123 and you are ready.

Also macros that would make a single bind work differently according to stance usage are very helpful.

Macro examples:

#showtooltip Shadow Dance
/cast [stance:0] Shadow Dance
/cast [stance:1] Sap
/cast [stance:3] Sap

This one dance if you are out stealth and saps in dance/stealth stances.

#showtooltip Preparation
/cast [stance:0] Shiv
/cast [stance:1] Premeditation
/cast [stance:1] Garrote
/cast [stance:3] Premeditation
/cast [stance:3] Garrote

This one will use Shiv if you are out of stealth and garrote duriing dance / stealth stance.
- Note that I do have separate bind just for shiv for subterfuge purposes.

I can continue but I am not 100% sure that this is going to be of help to you.


#3 Amex

Amex
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 133
  • Talents: Mistweaver 1/1/2/2/0/1/2
  • 2v2: 2019
  • 3v3: 2549
  • RBG: 1906

Posted 03 March 2014 - 06:04 PM

why the fuck would they make it like this..

#4 Spyrö

Spyrö
  • Premium
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Dun Modr
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 165
  • Talents: Subtlety 1/2/2/2/0/1/.
  • LocationSpain

Posted 03 March 2014 - 07:30 PM

You can use /cast [stance:1/3] Premeditation, no need for a different /cast for each stance.

#5 Chefyata

Chefyata
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Ragnaros
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 93
  • Talents: Assassination 0/2/1/2/0/1
  • 2v2: 1715
  • 3v3: 1599
  • LocationPortsmouth

Posted 03 March 2014 - 08:05 PM

View PostAmex, on 03 March 2014 - 06:04 PM, said:

why the fuck would they make it like this..

They were probably trying to simplify it :D
I dont know myself I rarely play during periods of ongoing changes etc.

#6 mikebazowski

mikebazowski
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Ravencrest
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 139
  • Talents: Assassination 2/2/1/0/1/2/0
  • 2v2: 1525
  • 3v3: 1402
  • 5v5: 480
  • LocationGuandanamo

Posted 04 March 2014 - 10:58 AM

View PostAmex, on 03 March 2014 - 04:45 PM, said:

I havent played rogue since WotlK, and back then my shadowdance bar and stealth bar use to be different, howcome they are the same right now, and is there anything i can do to change it?

thats what made me change spec
Posted Image


Creating and replying to topics is restricted until you link a Battle.net account with a valid World of Warcraft character.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<