Jump to content

  • Curse Sites
Help

Need Addon assistance please help :)

Addon Help

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 HeavyEco

HeavyEco
  • Members
  • Posts: 2

Posted 31 December 2013 - 07:22 PM

Hey, so basically my addons just over all aren't working. Heres a few examples, Gladius won't load, PlateBuffs won't even show up on my macro list, and Mik Scrolling Battle Text never changes font even after I change it. Here is what I ALREADY did to try to fix it.
1) Reinstall and Update ALL addons
2) Ran WoW As admin
3) Enabled outdated mods in player option scren
4) Specified addons to work specific to my character settings
After trying all that and nothing working my only hope was to come here. If anyone can help me that would be amazing.. :)

#2 Neosaurfang

Neosaurfang
  • Asparagus
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 979
  • Talents: Blood 2/1/2/2/0/2
  • 2v2: 1656
  • 3v3: 2418
  • 5v5: 2203
  • RBG: 1
  • LocationGoldshire

Posted 01 January 2014 - 04:04 AM

Can you see the addons being listed on the menu as you log in? and what happens if you say type /Gladius ingame.
Posted Image

#3 HeavyEco

HeavyEco
  • Members
  • Posts: 2

Posted 02 January 2014 - 01:50 PM

I can see all of them before I log in and only some of them after on the addon tab when I click interface. And typing that in-game doesn't do anything. But I'm really stuck on how the text from Mik Scrolling Battle Text isn't working and PlateBuffs

#4 Torapants

Torapants
  • Premium
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 96
  • Talents: Assassination 2/2/1/1/0/1/0
  • 2v2: 1367
  • RBG: 1884
  • LocationUK

Posted 07 January 2014 - 11:03 AM

Tick 'Load out of date addons'
:rogue: forever and always.

Quote

Posted by Soltan:
when playing mutilate its pretty important to bind V ..... for vendetta :cool:

#5 Adamds123

Adamds123
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 96
  • Talents: Subtlety 1/1/2/0/0/1/.
  • 2v2: 1795
  • 3v3: 1894
  • 5v5: 1151
  • RBG: 2123

Posted 07 January 2014 - 06:46 PM

Maybe you should think about doing a total fresh re install of WoW and then trying to re install all addons might be something wrong with you're client or something mate.





Also tagged with one or more of these keywords: Addon, Help

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<