Jump to content

Soul Burn Delay, wat?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Ezerialwow

Ezerialwow
  • Members
  • Posts: 38
  • LocationDenmark

Posted 17 July 2013 - 11:48 AM

So as the title basically says, everytime I as a afflication Warlock uses my Soul Burn, and the spell empowered by Soul Burn, i get a pretty big lag spike, and it is every single time, anyone knows what i can do about this?

Thanks in advance :)
Posted Image
twitch.tv/ezerialwow

#2 Fizion

Fizion
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 475
  • Talents: Affliction 0/0/0/2/0/0/0
  • 3v3: 2005

Posted 17 July 2013 - 12:27 PM

I get it with soul burn soul swap.  I just suck it up and pause between pressing soul burn and then soul swap.  If not, I waste a shard.

#3 Tya

Tya
  • Junkies
  • Curse Premium
  • Posts: 2480

Posted 17 July 2013 - 02:10 PM

Sounds like a local issue. I'm assuming you're using old hardware? Updating your graphics card drivers may or may not fix it.

Been an issue with WoW since MoP where some spell graphics just cause intense lag while they load.
<Memorable quote>

#4 Ezerialwow

Ezerialwow
  • Members
  • Posts: 38
  • LocationDenmark

Posted 17 July 2013 - 05:32 PM

I tried updating my drivers before coming here hoping for other ways :/ sadly didnt help

I see well then i guess there isnt much to do about it, thanks for the answer thou :)
Posted Image
twitch.tv/ezerialwow

#5 XtraT

XtraT
  • Junkies
  • Draeneiclass_name
  • US-Uldum
  • Cyclone
  • Posts: 201
  • Talents: Restoration

Posted 17 July 2013 - 06:10 PM

A lock I knew had that problem, it was an addon causing it (one that tracked buffs I think, or something similar)

#6 dreschnuu99

dreschnuu99
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 232
  • Talents: Destruction 0/2/2/0/2/1
  • RBG: 2346

Posted 17 July 2013 - 06:30 PM

delete wtf and cache folder
Posted Image

#7 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2496
  • LocationRussia

Posted 18 July 2013 - 08:53 PM

It doesn't cause any lag for me and my CPU is literally from year 2004.

Enable LUA error reports (Interface->Help) and check if you get an error when using SB or SS. Addon error spam can cause freezes, easily.
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#8 Ezerialwow

Ezerialwow
  • Members
  • Posts: 38
  • LocationDenmark

Posted 18 July 2013 - 09:01 PM

I found the problem, seems like extrabars is the one making me get delays when i used it, thanks for the help :)
Posted Image
twitch.tv/ezerialwow




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<