Jump to content

  • Curse Sites
Help

Fix arena 1 2 3 in keybindings


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 lilpe

lilpe
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 122
  • Talents: Enhancement 0/0/2/2/0/0
  • RBG: 384

Posted 03 April 2013 - 01:39 PM

I think its time that blizzard would put arena 1 arena 2 arena 3 target and focus into their keybinding menu. What do you guys think?

Anyone that has some influence towards some developers of the game or good at reaching out to them, that would take their time doing this?


Would be so great, dont you guys think?
http://www.twitch.tv/lilpelilpe streaming arenas on daily basis. Dont forget to click follow
http://www.youtube.com/lilpelilpe just started to fraps arenas

#2 Alemecia

Alemecia
  • Junkies
  • Posts: 221

Posted 03 April 2013 - 01:54 PM

/target arena1
/target arena2
/target arena3

#3 Deathrund

Deathrund
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Ravencrest
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 5
  • Talents: Protection 1/0/0/1/0/1/.
  • 2v2: 2605
  • 3v3: 3081
  • 5v5: 2555
  • RBG: 2123
  • LocationFinland

Posted 03 April 2013 - 01:57 PM

Agreed for sure :duckers:

#4 lilpe

lilpe
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 122
  • Talents: Enhancement 0/0/2/2/0/0
  • RBG: 384

Posted 03 April 2013 - 02:03 PM

View PostAlemecia, on 03 April 2013 - 01:54 PM, said:

/target arena1
/target arena2
/target arena3


Yes i am aware on how to macro it, however if takes 6 action bar buttons just to get the tar arena1 2 3 and focus arena1 2 3 wich is rather annoying as i would preffer using those 6 buttons on something else then targeting options, especially when target party members and focus is already inside the keybinding menu.

I am also aware of modifiers and stuff like that to be able getting all the shit on ur actionbar, but i find it messy and i dont like using addons to get more action bars.


This is just something i feel should be implemented into the keybinding menu long time ago.
http://www.twitch.tv/lilpelilpe streaming arenas on daily basis. Dont forget to click follow
http://www.youtube.com/lilpelilpe just started to fraps arenas

#5 Mirionx

Mirionx
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 1243
  • Talents: Holy 1/2/2/2/2/0
  • RBG: 2662

Posted 03 April 2013 - 02:13 PM

Tweet holinka about it?

#6

  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Talents: Fire 0/2/2/2/1/2
  • RBG: 2573

Posted 03 April 2013 - 02:20 PM

View Postlilpe, on 03 April 2013 - 02:03 PM, said:

Yes i am aware on how to macro it, however if takes 6 action bar buttons just to get the tar arena1 2 3 and focus arena1 2 3 wich is rather annoying as i would preffer using those 6 buttons on something else then targeting options, especially when target party members and focus is already inside the keybinding menu.

I am also aware of modifiers and stuff like that to be able getting all the shit on ur actionbar, but i find it messy and i dont like using addons to get more action bars.


This is just something i feel should be implemented into the keybinding menu long time ago.

View PostMirionx, on 03 April 2013 - 02:13 PM, said:

Tweet holinka about it?

yes please :D

#7 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2458
  • LocationRussia

Posted 03 April 2013 - 02:32 PM

If you want to save some action bar space, you can bind them with the keybinding function.

/run SetBinding("key", "MACRO name")

Replace key with the key you want to bind it to, and name to how your macro is called. Leave the quotes.

Once you set it, do this: /run SaveBindings()
to save them (or it'll reset on log out).

Edit: for those of you who are willing to experiment: yes, you can also use SPELL spellname or ITEM itemname.

And the format for key is this: "ALT-CTRL-F", "SHIFT-T", "W", "BUTTON4", etc.

Edited by Thaya, 03 April 2013 - 03:22 PM.

Default UI Scripts - Compilation & how-to

#8 WildeHilde

WildeHilde
  • Content Editors
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Aegwynn
  • Blutdurst
  • Posts: 2045
  • Talents: Combat 1/1/2/1/1/0
  • RBG: 2215
  • LocationSouthern Germany

Posted 03 April 2013 - 02:38 PM

You only need three if you use a modifier.

/tar arena1
/focus [mod:alt] arena1

#9 Zione

Zione
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Ravencrest
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 321
  • Talents: Shadow 2/2/0/2/2/2
  • RBG: 960

Posted 03 April 2013 - 03:07 PM

View PostWildeHilde, on 03 April 2013 - 02:38 PM, said:

You only need three if you use a modifier.

/tar [nomod:alt] arena1
/focus [mod:alt] arena1


#10 lilpe

lilpe
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 122
  • Talents: Enhancement 0/0/2/2/0/0
  • RBG: 384

Posted 03 April 2013 - 03:16 PM

View PostMirionx, on 03 April 2013 - 02:13 PM, said:

Tweet holinka about it?

Will try this abit later today



View PostWildeHilde, on 03 April 2013 - 02:38 PM, said:

You only need three if you use a modifier.

/tar arena1
/focus [mod:alt] arena1

I dont want to modify them, i like having mousewheel for target, and alt , 1, 2 ,3 for focus. ( been using this for to long to change it to something else, ending up revamping alot of other spells ive binded to shift+123 and ctrl 123.



View PostThaya, on 03 April 2013 - 02:32 PM, said:

If you want to save some action bar space, you can bind them with the keybinding function.

/run SetBinding("key", "MACRO name")

Replace "key" with the key you want to bind it to, and "name" to how your macro is called.

Once you set it, do this: /run SaveBindings()
to save them (or it'll reset on log out).

Edit: for those of you who are willing to experiment: yes, you can also use SPELL spellname or ITEM itemname.

Thanks for the head up on the script, however do you think is should be nessasery to script this stuff? Wouldnt it be ten times easier if blizz added some other options to simplify it. ( Unless u enjoy learning to take advantage of the scripting)



Will make a twitter and try holinka, if others could do something similar/know some dev. persons and feel the same way i do it would be nice. The more people trying to reach the better i think
http://www.twitch.tv/lilpelilpe streaming arenas on daily basis. Dont forget to click follow
http://www.youtube.com/lilpelilpe just started to fraps arenas

#11 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2458
  • LocationRussia

Posted 03 April 2013 - 03:21 PM

View Postlilpe, on 03 April 2013 - 03:16 PM, said:

Thanks for the head up on the script, however do you think is should be nessasery to script this stuff? Wouldnt it be ten times easier if blizz added some other options to simplify it. ( Unless u enjoy learning to take advantage of the scripting)
I do enjoy coding, but yeah I've wondered about this too when I opened keybindings menu last time.
Default UI Scripts - Compilation & how-to




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<