Jump to content

  • Curse Sites
Help

5.1 Totemic Restoration macro - A sad attempt to ease the pain of dying in a garrote

Macro Shaman 5.1 Totemic Restoration /script

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Brushie

Brushie
  • Members
  • Draeneiclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 4
  • Talents: Enhancement 0/1/2/0/0/2

Posted 29 November 2012 - 08:35 AM

Posted in the macros resource of the site, but I have no idea how long that will take to be submitted.

#showtooltip
/cast <Totem spell>
/click TotemFrameTotem<Totem number> RightButton

<Totem spell> should be replaced with the totem spell name, and <Totem number> with the number of the totem, 1-4, 1 being the totem on the far left and 4 being the far right. It probably won't be working for very long, as I'm sure Blizzard will find some conviluted way to "fix" this too. They'll most likely completely remove the ability to destroy totems without Totemic Recall though seeing as /click is a largely used command.

#2 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2295
  • LocationRussia

Posted 29 November 2012 - 08:38 AM

Funny how they forbid DestroyTotem() but allow this.
Default UI Scripts - Compilation & how-to

#3 Brushie

Brushie
  • Members
  • Draeneiclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 4
  • Talents: Enhancement 0/1/2/0/0/2

Posted 29 November 2012 - 09:46 AM

View PostThaya, on 29 November 2012 - 08:38 AM, said:

Funny how they forbid DestroyTotem() but allow this.
I think they just completely forgot about the ability to do it with /click RightButton. Either that or they thought switching macros to this and turning off LUA errors was enough effort to warrant its use.

#4 Ineedadoctor

Ineedadoctor
  • Members
  • Night Elfclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 25
  • Talents: Restoration 1/0/2/1/0/2
  • RBG: 2208

Posted 29 November 2012 - 05:08 PM

After the restarts I don't think this works any more.

#5 Brushie

Brushie
  • Members
  • Draeneiclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 4
  • Talents: Enhancement 0/1/2/0/0/2

Posted 30 November 2012 - 08:06 AM

View PostIneedadoctor, on 29 November 2012 - 05:08 PM, said:

After the restarts I don't think this works any more.
Still works. Any errors that pop up are due to you not having the corresponding totem down, so there is no frame for the macro to click.

#6 Ineedadoctor

Ineedadoctor
  • Members
  • Night Elfclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 25
  • Talents: Restoration 1/0/2/1/0/2
  • RBG: 2208

Posted 30 November 2012 - 09:36 AM

Figured out my problem, haha. I was keeping the <> symbols.

<----Noob

#7 Carajo

Carajo
  • Junkies
  • Dwarfclass_name
  • EU-Aman'Thul
  • Raserei / Frenzy
  • Posts: 24
  • Talents: Restoration 0/2/0/1/0/0
  • 2v2: 2094
  • 3v3: 2449

Posted 30 November 2012 - 04:53 PM

cool function ! ;D is it with /click also possible to jump over a macro ? ;D

#8 Accrox

Accrox
  • Members
  • Posts: 1

Posted 03 December 2012 - 11:50 AM

Kialad you have any addon to warn you when it's time to break the totem Totemic restoration?

#9 Brushie

Brushie
  • Members
  • Draeneiclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 4
  • Talents: Enhancement 0/1/2/0/0/2

Posted 10 December 2012 - 03:15 AM

View PostAccrox, on 03 December 2012 - 11:50 AM, said:

Kialad you have any addon to warn you when it's time to break the totem Totemic restoration?
wat? No.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<