Jump to content

  • Curse Sites
Help

Some 5.2 updated addons (AAV, SpellAlerter, Icicle, SpellLock, PAB, InterruptTracker, etc.)

PAB Party Ability Bars InterruptTracker CombatTimer StopWatchTimer SpellLock Icicle SpellAlerter

  • Please log in to reply
99 replies to this topic

#21 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 01 December 2012 - 10:46 AM

View PostThaya, on 01 December 2012 - 10:43 AM, said:

If you find a logical explanation to what happened in this thread, do tell. Something with how it handles savedvariables maybe?
Gonna test your version, didn't see this thread until now, thanks. Will report on whether it works or not (and if not, why not).
Also updated the libraries for SpellLock and reuploaded it, so it should work again with 5.1 now.

Posted Image


#22 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2266
  • LocationRussia

Posted 01 December 2012 - 10:56 AM

Thinking of it, it could maybe be because of the default spell IDs it holds in its list bugging the config interface. Like, deprecated spells or something of that sort. I had it installed for years and the first thing I did is remove all the default spells. I'm pretty sure it had like, Viper Sting and even Mana Drain in it by default. Maybe thats why it works perfectly for me but not on a fresh install.

If it doesn't work for you, try to delete savedvars and also remove everything from its default config, shouldn't be hard to find in the code. (I can't test anything myself atm, so)

Edited by Thaya, 01 December 2012 - 10:58 AM.

Default UI Scripts - Compilation & how-to

#23 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 01 December 2012 - 12:38 PM

yeah, the IDs were the problem
i updated them and also updated the .toc and the CallbackHandler-/AceEvent-Library as it threw alot of errors. Download in original post.

Edit:
- fixed some errors in PAB - in addition, achors are hidden when more than 5 ppl are in the grp (BGs, raids etc.)

Edited by Draakex, 01 December 2012 - 01:24 PM.

Posted Image


#24 syeren

syeren
  • Junkies
  • Dwarfclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 77
  • Talents: Restoration

Posted 02 December 2012 - 11:35 AM

http://pastebin.com/Ew1GBM9F

InterruptTracker, in a WSG, happened 25 times.

#25 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 02 December 2012 - 03:30 PM

View Postsyeren, on 02 December 2012 - 11:35 AM, said:

http://pastebin.com/Ew1GBM9F

InterruptTracker, in a WSG, happened 25 times.
i don't get this error - i reuploaded my current version, try downloading it again and remove the InterruptTracker.lua in ".../WTF/Account/account_name/server/character/SavedVariables/" for a clean install.

Posted Image


#26 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 05 December 2012 - 10:22 PM

Took me some time, but i fixed AAV - Atrox Arena Viewer (haven't had the opportunity to test it with monks yet, but it "should" work with them too).
Link in the first post. Stills needs some adjustments and some more spell-IDs though, but it does its job.

Edited by Draakex, 05 December 2012 - 10:22 PM.

Posted Image


#27 RobbieW

RobbieW
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Aegwynn
  • Blutdurst
  • Posts: 102
  • Talents: Marksmanship
  • RBG: 576

Posted 08 December 2012 - 12:37 PM

hey did you also fix the timing issue that aav had since mop?
sig2big

#28 Anjinsan

Anjinsan
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 570
  • Talents: Discipline 1/2/1/0/1/1
  • RBG: 2414

Posted 09 December 2012 - 10:29 AM

Yo, i cant get Nature's Cure to work with PAB, any clue?

PAB: Invalid spell name and/or cooldown

Nature's Cure  8s

#29 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 09 December 2012 - 01:46 PM

Try adding it manually to your .lua-file

Posted Image


#30 Anjinsan

Anjinsan
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 570
  • Talents: Discipline 1/2/1/0/1/1
  • RBG: 2414

Posted 10 December 2012 - 07:07 AM

I really dont understand lua but i imagine i just add the spell name and cd under the section druid and it should work? or do i have to add spellid's n shit somewhere else?

#31 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 10 December 2012 - 10:00 AM

View PostAnjinsan, on 10 December 2012 - 07:07 AM, said:

I really dont understand lua but i imagine i just add the spell name and cd under the section druid and it should work? or do i have to add spellid's n shit somewhere else?
open up the PAB.lua in the addon-folder, and add the ability to the iconPaths and defaultAbilities (below iconPaths, add it to the druid-list).
You should also delete the PAB.lua in your "WTF/Account/account_name/SavedVariables/" or add the druid-spell there manually for it to work.

Posted Image


#32 Anjinsan

Anjinsan
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 570
  • Talents: Discipline 1/2/1/0/1/1
  • RBG: 2414

Posted 10 December 2012 - 04:32 PM

View PostDraakex, on 10 December 2012 - 10:00 AM, said:

open up the PAB.lua in the addon-folder, and add the ability to the iconPaths and defaultAbilities (below iconPaths, add it to the druid-list).
You should also delete the PAB.lua in your "WTF/Account/account_name/SavedVariables/" or add the druid-spell there manually for it to work.

solved, thanks

#33 jerisalem

jerisalem
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Onyxia
  • Raserei / Frenzy
  • Posts: 34
  • Talents: Affliction 1/1/2/1/2/0
  • RBG: 1815

Posted 10 December 2012 - 08:21 PM

i dont get it... spellalert still doesnt work inside arenas, all the rest, but not arenas.....

#34 proarg

proarg
  • Members
  • Posts: 2

Posted 16 December 2012 - 02:35 AM

While watching a friend through AAV, WoW freezes everytime there is a dk.

#35 Draakex

Draakex
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 265
  • Talents: Holy 1/2/1/0/1/0
  • RBG: 1149
  • LocationGermany

Posted 16 December 2012 - 09:30 AM

can you maybe catch a lua-error before the freeze? ("Display Lua Errors" activated?)

Posted Image


#36 wuzzle

wuzzle
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • EU-Azshara
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 156
  • Talents: Retribution 1/0/0/2/2/0

Posted 16 December 2012 - 10:10 AM

+repped

later on I'll maybe upload those on my webspace and give you the direct links. PM me if I forget it :D

€dit: getting all those addons takes quite a while when ayou've got to wait 15 minutes every time ... Could you pls upload a bundle?

#37 Juniorwins

Juniorwins
  • Members
  • Taurenclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 2
  • Talents: Guardian 0/1/2/0/1/2
  • RBG: 1774
  • LocationBrazil =]

Posted 17 December 2012 - 05:28 AM

Is Icicle working for you guys? It isn't for me :\

#38 proarg

proarg
  • Members
  • Posts: 2

Posted 17 December 2012 - 07:36 AM

View PostDraakex, on 16 December 2012 - 09:30 AM, said:

can you maybe catch a lua-error before the freeze? ("Display Lua Errors" activated?)

I'm not able to get an LUA error because wow does not respond once I either watch a game that shows a dk or watch a recording.

#39 Djandawg

Djandawg
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Genjuros
  • Raserei / Frenzy
  • Posts: 1037
  • Talents: Shadow

Posted 18 December 2012 - 04:05 AM

Your efforts are much appreciated. Thanks so much for doing this.

#40 Hotpie

Hotpie
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 322
  • Talents: Frost 1/1/1/2/2/2
  • RBG: 2205
  • LocationNorway

Posted 21 December 2012 - 12:51 AM

View Postsaladisok, on 21 November 2012 - 06:18 PM, said:

i'm getting spammed with "You aren't in a party" in bgs with PAB enabled, am I doing something wrong? (enabled sort by: role)

When you are in bg's and someone holds a flag/orb it tries to spam LOW HEALTH/DRINKING to party




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<