Jump to content

  • Curse Sites
Help

Conq Cap question


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Ruzephi

Ruzephi
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Mannoroth
  • Ruin
  • Posts: 625
  • Talents: Retribution

Posted 01 October 2012 - 10:26 PM

are you still able to get conq cap then xfer and get a new conq cap?

thanks

#2 Jason

Jason
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 274
  • Talents: Holy
  • LocationMontreal

Posted 02 October 2012 - 03:21 AM

mr ruzephi,

i faction changed and it didn't reset, but I do know if they fixed it for xfers yet
Posted Image

#3 Ensipid

Ensipid
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 954
  • Talents: Affliction
  • RBG: 2561

Posted 03 October 2012 - 07:49 AM

It's something to do with time zones, as in going from west coast to east coast servers reset it.

#4 Vexxius

Vexxius
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Orcclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 2022
  • Talents: Arms 0/1/2/1/1/2
  • 2v2: 1692
  • 3v3: 2432
  • RBG: 383
  • LocationCalifornia

Posted 04 October 2012 - 10:52 AM

When you go in the direction from "East to West" (ie: KT to Tichondrius, or KT to Illidan), your conquest point cap will reset.

Going in the reverse direction will not reset your conquest point cap.

#5 Draax

Draax
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 109
  • Talents: Arms 0/1/1/1/1/0
  • RBG: 768

Posted 23 October 2012 - 11:23 AM

View PostVexxius, on 04 October 2012 - 10:52 AM, said:

When you go in the direction from "East to West" (ie: KT to Tichondrius, or KT to Illidan), your conquest point cap will reset.

Going in the reverse direction will not reset your conquest point cap.

I believe you also have to faction change at the same time. A buddy of mine tried getting conquest reset because he was a week behind on his weapon. First he tried going from KT to Darkspear w/o faction change and it did not reset, he then tried KT to Tich w/o faction change and he did not get a reset. He added a faction change separate to see if that would reset it for him and it did not.

Finally after many attempts and lots of time on the phone with customer support getting his transfers reversed he was able to get a reset when he bundled a server transfer from KT to Tich along with a Faction Change.

I am not saying this is the set in stone method, but just offering up the facts from this particular reset attempt.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."


-Draaxx

twitch.tv/draaxx
youtube.com/draaxxtv

#6 Chancesz

Chancesz
  • Junkies
  • Taurenclass_name
  • US-Jubei'Thos
  • Vengeance
  • Posts: 118
  • Talents: Balance 1/0/2/1/2/2
  • RBG: 2329

Posted 24 October 2012 - 05:46 AM

u do not have to faction reset aswell. Its about going 'back in time.' so going from oceanic > US works aswell.

#7 Mattadoro

Mattadoro
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 2053
  • Talents: Beast Mastery 0/1/2/2/1/0
  • 2v2: 2260
  • 3v3: 2754
  • 5v5: 1913
  • RBG: 576
  • LocationGAINSville, The Gym

Posted 24 October 2012 - 09:38 PM

time zones definately i went from lightnings blade to moon guard and my points reset, my buddy did the same xfer and the same result

no faction change occured

this was the first time ive had them reset
Posted Image

#8 Chancesz

Chancesz
  • Junkies
  • Taurenclass_name
  • US-Jubei'Thos
  • Vengeance
  • Posts: 118
  • Talents: Balance 1/0/2/1/2/2
  • RBG: 2329

Posted 25 October 2012 - 12:25 PM

View PostMattadoro, on 24 October 2012 - 09:38 PM, said:

time zones definately i went from lightnings blade to moon guard and my points reset, my buddy did the same xfer and the same result

no faction change occured

this was the first time ive had them reset

off to old embers are we?
honorable player. I hear Ol frostmourne are LF a few for RBgs - hit them up.

#9 firebunny

firebunny
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 120
  • Talents: Fire 1/2/1/2/0/2/.
  • 2v2: 1695
  • 3v3: 2340
  • RBG: 192
  • LocationSouth Africa

Posted 29 October 2012 - 07:44 PM

This happens on EU servers as well and they all have the same time zone
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<