Jump to content

  • Curse Sites
Help

Gladius 5.3 (working)

gladius 5.2 5.3 working MoP 5.0

  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#41 Fandemic

Fandemic
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 10
  • Talents: Destruction 0/1/2/0/2/1
  • RBG: 1657

Posted 17 September 2012 - 04:48 AM

can u plz add a module for boarder to each frame, not just the background. for example like pitbull unit frame.

#42 firebunny

firebunny
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 118
  • Talents: Frost 0/2/0/2/2/.
  • LocationSouth Africa

Posted 19 September 2012 - 02:48 AM

View PostMavvo, on 16 September 2012 - 08:29 PM, said:

what do u think about adding a new module for defensive dispells cooldown? i did something similar, but there's a minor bug: it doesn't check for specs, so the icon will be visibile even if the enemy can't dispell (like an elemental shaman can't dispell :P) .
Can't link images..  http://imageshack.us...dius5mavvo.jpg/

Very good idea and I know how to sort the spec issue. Do you have the code anywhere?
Posted Image

#43 Ignø

Ignø
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 16
  • Talents: Combat 2/2/1/0/0/2
  • RBG: 2353

Posted 19 September 2012 - 01:52 PM

View PostMavvo, on 16 September 2012 - 08:29 PM, said:

what do u think about adding a new module for defensive dispells cooldown? i did something similar, but there's a minor bug: it doesn't check for specs, so the icon will be visibile even if the enemy can't dispell (like an elemental shaman can't dispell :P) .
Can't link images..  http://imageshack.us...dius5mavvo.jpg/
mavvo #1

#44 Mavvo

Mavvo
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Dwarfclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 8
  • Talents: Elemental 0/1/0/1/0/0
  • 2v2: 1859
  • 3v3: 2403
  • 5v5: 864
  • RBG: 192

Posted 19 September 2012 - 01:59 PM

here you go http://pastebin.com/mCipjkEJ
it needs to be tweaked a bit, it was done just for fun in hurry.

#45 Darckli

Darckli
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Blackrock
  • Bloodlust
  • Posts: 507
  • Talents: Fire 1/2/0/1/1/.

Posted 29 September 2012 - 06:22 AM

View PostMavvo, on 19 September 2012 - 01:59 PM, said:

here you go http://pastebin.com/mCipjkEJ
it needs to be tweaked a bit, it was done just for fun in hurry.

Dispels reset cd if they don't hit something, but still fire their combatlog event.

Use SPELL_DISPEL in CLEU.

Edited by Darckli, 29 September 2012 - 06:26 AM.


#46 firebunny

firebunny
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 118
  • Talents: Frost 0/2/0/2/2/.
  • LocationSouth Africa

Posted 02 October 2012 - 06:41 PM

Blizzard have derped it up quite nicely :P
The API for spec detection does not work in war games. So I will have to test that from tomorrow.

I have added the dispel module with CLEU so it only triggers cooldown on successful dispell.
Will be uploading just now.
Posted Image

#47 Theodorrr

Theodorrr
  • Members
  • Posts: 19

Posted 02 October 2012 - 08:32 PM

I mainly use the turtle addon

#48 Redefined

Redefined
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mal'Ganis
  • Stormstrike
  • Posts: 987
  • Talents: Subtlety
  • RBG: 384
  • LocationMississauga, Ontario, Canada

Posted 04 October 2012 - 03:24 AM

It's not working for me, for some reason.

I deleted all Gladius folders prior, /gladius test works, I can set it up, etc. But when Arena starts, nothing is shown at all. Just the empty greyed out border.

Help!
------------------------------

Kzrs said:

I've never seen Redefined post anything dumb. +1

View PostXandyn, on 27 May 2012 - 02:39 PM, said:

best Rogue on US

#49 firebunny

firebunny
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 118
  • Talents: Frost 0/2/0/2/2/.
  • LocationSouth Africa

Posted 07 October 2012 - 11:48 PM

View PostRedefined, on 04 October 2012 - 03:24 AM, said:

It's not working for me, for some reason.

I deleted all Gladius folders prior, /gladius test works, I can set it up, etc. But when Arena starts, nothing is shown at all. Just the empty greyed out border.

Help!

What addons are you running?
Are you using latest gladius on curse?
Posted Image

#50 Akoraz

Akoraz
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Wyrmrest Accord
  • Emberstorm
  • Posts: 76
  • Talents: Retribution
  • RBG: 2067

Posted 11 October 2012 - 12:08 AM

Message: Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:125: attempt to index field '?' (a nil value)
Time: 10/10/12 20:07:44
Count: 822
Stack: Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:125: in function `?'
Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:85: in function <Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:81>

Locals: self = <table> {
defaults = <table> {
}
messages = <table> {
}
Enable = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:104
UnregisterAllEvents = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:99
GetIndicatorHeight = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:105
CreateFrame = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:160
enabled = true
eventHandler = <unnamed> {
}
GetOptions = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:444
attachTo = true
name = "Auras"
IsEnabled = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:124
SetTemplate = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:75
Disable = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:114
RegisterMessage = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:129
Update = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:224
isBarOption = false
templates = <table> {
}
SendMessage = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:133
UNIT_AURA = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:119
OnDisable = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:63
GetAuraList = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:1041
RegisterEvent = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:89
GetAttachTo = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:97
Show = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:384
buffFrame = <table> {
}
OnEnable = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:51
debuffFrame = <table> {
}
SetupAura = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:997
Test = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:428
GetFrame = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:101
UnregisterEvent = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:94
Reset = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\modules\auras.lua:406
}
event = "UNIT_AURA"
unit = "arena1"
(for index) = 1
(for limit) = 40
(for step) = 1
i = 1
name = nil
rank = nil
icon = nil
count = nil
dispelType = nil
duration = nil
expires = nil
caster = nil
isStealable = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index field '?' (a nil value)"
strfind = <function> defined =[C]:-1
UnitAura = <function> defined =[C]:-1
Gladius = <table> {
GetColorOption = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\options.lua:150
defaults = <table> {
}
testCount = 0
instanceType = "none"
OnInitialize = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:207
NewModule = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:73
EnableModule = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:183
modules = <table> {
}
GetModule = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:191
GetModules = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:195
SetColorOption = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\options.lua:155
CreateButton = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:733
options = <table> {
}
UNIT_NAME_UPDATE = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:399
UpdateFrame = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:422
OnProfileChanged = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:323
eventHandler = <unnamed> {
}
background = GladiusButtonBackground {
}
UNIT_HEALTH = <function> defined @Interface\AddOns\Gladius\Gladius.lua:851
anchor = GladiusButtonAnchor {
}
GetSpecLi





Getting this lovely error which stacks

#51 paiku

paiku
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Blackrock
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 132
  • Talents: Arms 1/1/1/1/1/0
  • RBG: 2291

Posted 11 October 2012 - 08:14 AM

my gladius doesn't work for fear dr, atleast not for bloodfear, (warrior/priest fears drs are shown though).

#52 Jojonephew

Jojonephew
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Sylvanas
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 11
  • Talents: Fire 1/2/0/2/1/1
  • RBG: 2269
  • Location?

Posted 12 October 2012 - 11:59 PM

Any updated version guys? it seems after the patch yesterday gladius has alot of bugs

#53 rodrigorm

rodrigorm
  • Members
  • Posts: 12

Posted 18 November 2012 - 12:30 AM

Gladius isn't working anymore for me either. Anyone?

#54 Fujosej

Fujosej

Posted 09 December 2012 - 07:06 AM

where can i download latest version guys?

#55 ledoter

ledoter
  • Members
  • Orcclass_name
  • EU-Свежеватель Душ
  • Шквал
  • Posts: 7
  • Talents: Arms

Posted 09 December 2012 - 07:18 PM

www.curse.com/addons/wow/gladius

#56 Pritchard

Pritchard
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 617
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/0

Posted 11 December 2012 - 08:48 AM

Gladius still doing for me what it did awhile ago, occasionally loads, but if it doesn't my fps is about 1-3 in arena.

Just downloaded off of curse also a few hours ago, hope its fixed soon always been my favorite/only addon.

Edited by hairpiece, 11 December 2012 - 08:49 AM.


#57 NLP

NLP
  • Members
  • Posts: 21

Posted 17 December 2012 - 09:26 PM

Play without it

Posted Image


#58 Amiza

Amiza
  • Junkies
  • Dwarfclass_name
  • EU-Defias Brotherhood
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 3239
  • Talents: Elemental 0/1/1/0/0/2
  • 2v2: 1441
  • 3v3: 1315
  • RBG: 192
  • LocationEngland

Posted 19 December 2012 - 09:38 PM

Anyone else get a bug where gladius doesnt work first game after logging in??

#59 ballinlol

ballinlol
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 22
  • Talents: Shadow 1/2/0/1/2/2
  • RBG: 2431

Posted 31 December 2012 - 10:47 AM

mine works fine~ ty!

#60 chakalrj1

chakalrj1
  • Members
  • Posts: 2

Posted 05 April 2013 - 03:35 PM

Date: 2013-04-05 12:30:35
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\Gladius\speclist.lua line 9:
   table index is nil
Debug:
   [C]: ?
   Gladius\speclist.lua:9: GetSpecList()
   Gladius\Gladius.lua:256: OnInitialize()
   Gladius\Gladius.lua:15:
      Gladius\Gladius.lua:13
Locals:

AddOns:
  Swatter, v4.2.0 (<%codename%>)
  Castbars, v
  Decursive, v2.7.2.7
  GladiatorlosSA, v2.0
  Gladius, vv2.0.16-beta
  HealersHaveToDie, v2.1.2
  LoseControl, v5.2
  OmniCC, v5.2.2
  Postmaster, v
  PVPSound, v3.9.0
  Recount, v
  recountcc, v
  SheepMonitor, v1.10
  SlideBar, v4.2.0 (<%codename%>)
  targetAssist, v1.3
  TidyPlates, v6.9.8
  TidyPlatesGraphite, v
  TidyPlatesGrey, v
  TidyPlatesNeon, v
  TidyPlatesQuatre, v
  TidyPlatesThreatPlates, v6.008
  TidyPlatesHub, v
  TidyPlatesWidgets, v
  BlizRuntimeLib_enUS v5.2.0.50200 <us>
  (ck=21f)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<