Jump to content

  • Curse Sites
Help

How to change home world in Beta?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Satsubatsu

Satsubatsu
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • EU-Stormscale
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 104
  • Talents: Frost 2/0/1/0/2/1

Posted 10 August 2012 - 08:25 PM

I was just wondering how we can change our homeworld in GW2 beta. I wanna play with my mates but they have rolled on another one.

#2 bookworm438

bookworm438
  • Members
  • Posts: 46

Posted 10 August 2012 - 08:43 PM

View PostSatsubatsu, on 10 August 2012 - 08:25 PM, said:

I was just wondering how we can change our homeworld in GW2 beta. I wanna play with my mates but they have rolled on another one.

Unless you have Gems, you can't. But if you have gems, just go to World Select on the character select screen, find the server you want, and hit transfer. If there is a ton of people transferring servers, it may take a while for it to complete.

You'll be able to pick a new homeworld on release, as they wipe all your beta character data before the headstart period begins.

#3 Lillpappz

Lillpappz
  • Members
  • Posts: 119
  • LocationSweden

Posted 10 August 2012 - 08:59 PM

If you buy gems you will get them back when the game launches.

#4 ValorLotD

ValorLotD
  • GW2 Team
  • Posts: 79

Posted 10 August 2012 - 09:19 PM

Beta, transferring is free.  At the character selection screen you can click a button that says Change World.  That is where you start.
[LotD] Arena Leader
Lords of the Dead: 17 Years of PvP Excellence
Selective Recruitment: Currently Open

#5 bookworm438

bookworm438
  • Members
  • Posts: 46

Posted 10 August 2012 - 09:24 PM

View PostValorLotD, on 10 August 2012 - 09:19 PM, said:

Beta, transferring is free.  At the character selection screen you can click a button that says Change World.  That is where you start.
I don't know if it is in the stress tests, but it was only free for part of the last beta event.

#6 ValorLotD

ValorLotD
  • GW2 Team
  • Posts: 79

Posted 10 August 2012 - 09:29 PM

I admit, I don't know about the stress test.
[LotD] Arena Leader
Lords of the Dead: 17 Years of PvP Excellence
Selective Recruitment: Currently Open

#7 Ascleph

Ascleph
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Frostmourne
  • Bloodlust
  • Posts: 32
  • Talents: Retribution

Posted 10 August 2012 - 10:07 PM

Its not available in the stress test. You'll have to purchase gems and use them to transfer, of course, those used gems will be refunded to you after launch. Theres no other way, unless they decide to enable the transfering again for a 4 hour stress test




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<