Jump to content

  • Curse Sites
Help

LF Warlock fel/demon armor + weapon switch macro


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Ramsig

Ramsig
  • Members
  • Night Elfclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 151
  • Talents: Windwalker 2/0/0/2/2/1
  • RBG: 1829

Posted 24 April 2012 - 02:32 PM

Hey, Im currently using castsequence macro for fel armor and demon armor. I would need help with adding a weapon switch to it:

castsequence fel armor + rathrak, demon armor + t2

#2 shortyboy

shortyboy
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Bloodfeather
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 19
  • Talents: Assassination

Posted 24 April 2012 - 04:44 PM

/castsequence Fel Armor, [1wep name1], Demon Armor, [2wep name2]

Press 1= Fel armor
      2= Wep1
      3= Demon Armor
      4= Wep2
(So basically press it twice for every armor switch if u want the wep 2 come along.)

Personally I prefer having different weps keybinded instead, as it can get messy using castsequence macros.

You will have to switch armors for it 2 work tho...havent seen u do that 2 much:P
glhf.

Edit: U'll have problems with rathrak cause it has a "," in its name..will never work with a castsequence macro. Keybind it...Or make 2 seperate macros. 1 for armor switch and 1 for weapon switch. Problemo solvedod.

Edited by shortyboy, 24 April 2012 - 04:58 PM.

.

#3 ss2b24

ss2b24
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 580
  • Talents: Destruction 0/2/2/0/2/0
  • 2v2: 1885
  • 3v3: 2285
  • 5v5: 1842
  • RBG: 2112
  • Locationflooorida

Posted 24 April 2012 - 06:39 PM

too complicated...

#4 Ramsig

Ramsig
  • Members
  • Night Elfclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 151
  • Talents: Windwalker 2/0/0/2/2/1
  • RBG: 1829

Posted 24 April 2012 - 09:42 PM

I switch armors in games that matter ^^ For example when Im playing with legendary rogue cba switching armors under 2.4k mmr... I mean it should be big enough of an advantage ;)

Yeah guessed it might be complicated... Was just bored and thought of it

PS. Oh really I have to switch armors to use armor switching macro? :P

#5 shortyboy

shortyboy
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Bloodfeather
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 19
  • Talents: Assassination

Posted 25 April 2012 - 12:16 AM

View PostRamsig, on 24 April 2012 - 09:42 PM, said:

I switch armors in games that matter ^^ For example when Im playing with legendary rogue cba switching armors under 2.4k mmr... I mean it should be big enough of an advantage ;)

Yeah, why even bother entering^^ Loving the attitude!










jk.
.

#6 ss2b24

ss2b24
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 580
  • Talents: Destruction 0/2/2/0/2/0
  • 2v2: 1885
  • 3v3: 2285
  • 5v5: 1842
  • RBG: 2112
  • Locationflooorida

Posted 25 April 2012 - 05:30 AM

i mean.... you shouldn't be using Rath over T2 unless its herioc.......

so no reason to ask.. stick to armor dancing without complications

#7 Ramsig

Ramsig
  • Members
  • Night Elfclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 151
  • Talents: Windwalker 2/0/0/2/2/1
  • RBG: 1829

Posted 26 April 2012 - 08:43 AM

View Postshortyboy, on 25 April 2012 - 12:16 AM, said:

Yeah, why even bother entering^^ Loving the attitude!

jk.

Guess youve been farmed by me for having that attitude ^^

jk.

#8 shortyboy

shortyboy
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Bloodfeather
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 19
  • Talents: Assassination

Posted 26 April 2012 - 01:58 PM

View PostRamsig, on 26 April 2012 - 08:43 AM, said:

Guess youve been farmed by me for having that attitude ^^

jk.

this^
















Edit: Maybe if u stop nuking in Demon Armor.

Edited by shortyboy, 26 April 2012 - 02:02 PM.

.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<