Jump to content

Gladius 2.0 Beta - PLEASE TEST AND REPORT BUGS


  • Please log in to reply
642 replies to this topic

#1 Proditor

Proditor
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1340
  • Talents: Unholy

Posted 13 December 2010 - 08:54 PM

What's new?
- An all new core thanks to Rinu. As it is modular it makes everything easier and allows for plug-in third party modules.
- A LOT more customization. Everything is able to be changed now. To make life simple for those who don't like Pitbull style configuration we also included a template system (still need a lot more templates, please suggest some).

How to test?
- Delete your old Gladius folder.
- Download and install as any other addon.
- Turn on Lua errors. A kitten will die every time someone tests it without Lua errors turned on.
- Post any bugs or Lua errors here or in the ticket tracker (http://wow.curseforg...ladius/tickets/)

How to suggest new features?
- Make sure it's not already suggested/coming, check the ticket tracker.
- Post the suggestion in ticket tracker or here but preferably the ticket tracker since we're going to create a ticket for the suggestion anyways.

Awesome, who to thank/+rep?
First and foremost, Rinu. He's done an amazing job rewriting the entire core of the addon, in comparison I've basically done nothing.

Link
http://wow.curse.com...ls/gladius.aspx
Author of Gladius

#2 myrinu

myrinu
  • Members
  • Posts: 114

Posted 13 December 2010 - 09:00 PM

Proditorx said:

Awesome, who to thank/+rep?
First and foremost, Rinu. He's done an amazing job rewriting the entire core of the addon, in comparison I've basically done nothing.
Thanks to Proditor for saving my ass, when it got near Cataclysm and there were so many things left to do.

#3 Theed

Theed
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • EU-Aegwynn
  • Blutdurst
  • Posts: 320
  • Talents: Shadow 1/1/2/1/2/1
  • 2v2: 2052
  • 3v3: 2621
  • 5v5: 2424
  • RBG: 1925

Posted 13 December 2010 - 09:01 PM

awesome, thank you!

#4 Astix

Astix
  • Members
  • Posts: 52

Posted 13 December 2010 - 09:21 PM

can we also download it off of curse now like regular items and it'll work in games?

#5 Astix

Astix
  • Members
  • Posts: 52

Posted 13 December 2010 - 09:28 PM

just tried it it still isnt working so idk do i have to uninstal it and completely reinstall it?

#6 Proditor

Proditor
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1340
  • Talents: Unholy

Posted 13 December 2010 - 09:31 PM

Astix said:

just tried it it still isnt working so idk do i have to uninstal it and completely reinstall it?

If you use the Curse Client you probably have to tell it to download Beta versions. Otherwise try deleting the Gladius folder before installing this version.
Author of Gladius

#7 teequee

teequee
  • Members
  • Trollclass_name
  • EU-Talnivarr
  • Reckoning / Abrechnung
  • Posts: 24
  • Talents: Arcane
  • LocationSweden

Posted 13 December 2010 - 09:45 PM

finally , thanks !

#8 Fob

Fob
  • Junkies
  • Trollclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 339
  • Talents: Elemental

Posted 14 December 2010 - 11:09 PM

lots of lag + dc at 1%

#9 Proditor

Proditor
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1340
  • Talents: Unholy

Posted 14 December 2010 - 11:19 PM

fixed the infinite loop. please download the new version.

Also keep in mind that this is a BETA test so you shouldn't be surprised if it's crashing you. If you're scared DO NOT use it.
Author of Gladius

#10 Richie311

Richie311

Posted 14 December 2010 - 11:37 PM

Do I need to delete Gladdiminish before I try and run this?
RICHMAN311 (1:34:09 AM): wat u doing
timbrice89 (1:34:21 AM): fucking this sheep
RICHMAN311 (1:34:36 AM): well thats my new sig for AJ forums
timbrice89 (1:34:48 AM): good

#11 Proditor

Proditor
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1340
  • Talents: Unholy

Posted 14 December 2010 - 11:44 PM

Richie311 said:

Do I need to delete Gladdiminish before I try and run this?

Use the built in DR tracker instead.
Author of Gladius

#12 Smoké

Smoké
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Barthilas
  • Bloodlust
  • Posts: 313
  • Talents: Subtlety

Posted 15 December 2010 - 01:19 AM

Used the version currently on curseclient as of an hour ago, still dcing both me and my partner
edit: couldn't get the LUA error as it crashes the entire WoW, not just a disconnect
Spoiler
Posted Image
Trolling in action
Also, http://sickburnbro.mybrute.com

#13 Bedintruder

Bedintruder

Posted 15 December 2010 - 01:28 AM

currently unuseable for me as well.  I cleaned out my old wtf files and everything and it still isnt working for me, just crashes my game.

#14 Reku

Reku
  • Members
  • Posts: 13

Posted 15 December 2010 - 02:54 AM

When I go in the arena, Gladius disapears and I lag very bad.

#15 Prophecies

Prophecies
  • Members
  • Goblinclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 17
  • Talents: Arms 1/0/1/2/1/.

Posted 15 December 2010 - 05:02 AM

Reku said:

When I go in the arena, Gladius disapears and I lag very bad.

This isn't really going to help anyone unless you post any errors that you may have gotten.

#16 b34stly

b34stly
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 1
  • Talents: Retribution

Posted 15 December 2010 - 06:40 AM

Reku said:

When I go in the arena, Gladius disapears and I lag very bad.

I had this same problem today & so did my partner. His client crashed 10 seconds into the match & on a separate occasion we both started lagging MASSIVELY. It was concluded that having the addon enabled was causing this problem.

The type of "lag" I'm describing is intermittent spikes in FPS drops - very very choppy. I have a Core2Duo @ 4.2ghz and a GTX460 -- Performance is definitely not an issue for me :)


hope this helps & let me know what I can do to further help the development/testing.

#17 ragnarok3X

ragnarok3X
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Frostmourne
  • Bloodlust
  • Posts: 21
  • Talents: ./././././.

Posted 15 December 2010 - 08:09 AM

I tried this just 20mins ago, and my partners and I all got massive fps lag during game. We didnt get any dc's while running it. Also the unitframes wouldnt show any unitframes/characters.

#18 Protectah

Protectah
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Suramar
  • Cyclone
  • Posts: 279
  • Talents: Holy 0/1/2/2/2/0
  • RBG: 192

Posted 15 December 2010 - 09:30 AM

ragnarok3X said:

I tried this just 20mins ago, and my partners and I all got massive fps lag during game. We didnt get any dc's while running it. Also the unitframes wouldnt show any unitframes/characters.

Same issue. Had to disable.

#19 Proditor

Proditor
  • Premium Junkies
  • Curse Premium
  • Gnomeclass_name
  • EU-Haomarush
  • Rampage / Saccage
  • Posts: 1340
  • Talents: Unholy

Posted 15 December 2010 - 09:55 AM

It sounds like Lua error spam to me. Please make sure that you have them enabled.
Author of Gladius

#20 Pikabanga

Pikabanga
  • Junkies
  • Goblinclass_name
  • EU-Kazzak
  • Misery
  • Posts: 363
  • Talents: Holy

Posted 15 December 2010 - 01:48 PM

I'm having the same issue, when I enter arena I get a few lagspikes and gladius won't show.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<