Jump to content

Photo

Vileroze UI 3.41 - Out of Date


  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#21 Spinmove

Spinmove

Posted 23 October 2010 - 10:57 AM

If I wanted to download a certain add-on but have it look exactly as you have it (your name plates, for example), is there an easy way to do this?
  • 0
Posted Image

#22 Qtpai

Qtpai
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 79
  • Talents: Frost 1/0/0/2/1/2
  • 2v2: 2055
  • 3v3: 576
  • RBG: 2094

Posted 23 October 2010 - 11:04 AM

wdahud

it takes a bit of configuring

[e] the mod also has been giving me issues since 4.0.1 :(


thanks!
  • 0

#23 Seandiesel

Seandiesel
  • Fknterry
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Black Dragonflight
  • Stormstrike
  • Posts: 168
  • Talents: Discipline

Posted 23 October 2010 - 12:09 PM

Vileroze loves mods
  • 0

#24 Seandiesel

Seandiesel
  • Fknterry
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Black Dragonflight
  • Stormstrike
  • Posts: 168
  • Talents: Discipline

Posted 23 October 2010 - 12:10 PM

Srsly he does
  • 0

#25 Vilerose

Vilerose
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,228
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/2
  • RBG: 770

Posted 23 October 2010 - 08:28 PM

If I wanted to download a certain add-on but have it look exactly as you have it (your name plates, for example), is there an easy way to do this?

It has something to do with the specific lua file under your account Saved Variables folder.

For instance, nameplates file would be Aloft.lua I think. Somebody would have to confirm, but I think you can download Aloft yourself and then extract the lua file to your account's Saved Variables folder.

http://www.wowinterf...-AloftBeta.html
http://www.filefront...25009/Aloft.lua
  • 0

#26 Asol

Asol
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 163
  • Talents: Fire 0/2/0/2/1/0
  • 2v2: 948

Posted 24 October 2010 - 06:32 PM

I honestly don't like your UI :P However it was rather useful to use this as a guide on how I should upload my own ui :D So I'll be able to get it smoothly over to my other computer, cheers.
  • 0

LOL the hilarious part is, whether i read his full post or not, it wouldnt have made a difference,

-inmotionx thoughts about reading topics before posting his opinion.

#27 Meyahx

Meyahx
  • Junkies
  • Goblinclass_name
  • EU-Xavius
  • Glutsturm / Emberstorm
  • Posts: 67
  • Talents: Enhancement

Posted 24 October 2010 - 06:52 PM

If I wanted to download a certain add-on but have it look exactly as you have it (your name plates, for example), is there an easy way to do this?


Nope that's no problem, just go into the UI:s WTF folder and find the addon you want, for example Xperl. Just copy the Xperl.lua file into ur WTF->savedvariables folder and it should work ;)

Of course you have to select his profile in the x-perl addon aswell!
  • 0

#28 Eraser

Eraser
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Daggerspine
  • Cyclone
  • Posts: 374
  • Talents:

Posted 25 October 2010 - 01:03 AM

Do you play on a 16:9 aspect ratio monitor with 1440x900?
edit: and is it true that you qualified on the TR without any mods, and if so, why do you choose this command center over a more basic UI that just shows important things like CD trackers and focus cast bars.
  • 0
Posted ImagePosted Image

#29 Reesezpiecez

Reesezpiecez
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,529
  • Talents: Arcane

Posted 25 October 2010 - 01:28 AM

Cuz eraseasaurus, command center ui's are pretty and easier to play with silly bear
  • 0

#30 Duckfloatz

Duckfloatz
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Alterac Mountains
  • Nightfall
  • Posts: 897
  • Talents: Frost 2/2/2/2/2/.

Posted 25 October 2010 - 01:45 AM

enjoying the game as much as you like it and making it look like a slick gentleman of the far east is a problem..



bitches always going to whine.
  • 0
LoL : Duckfloatzzi
Posted Image

#31 Punchmonk

Punchmonk

Posted 25 October 2010 - 01:49 AM

I tried loading just the afflicted addon, With your WTF variables and what not and now /afflicted ui to pull up the menu doesn't work. Did I mess something up? To move the icons positions I have to do a whole bunch shit in the lua file and undo it for them to be movable and then hide the anchors again. Not sure I the /afflicted ui thing is a 4.0 bug or I mess something up cause regular afflicted it works or it may be since it's a special Vileroze version.

Sry for the long post
  • 0

#32 Vilerose

Vilerose
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,228
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/2
  • RBG: 770

Posted 25 October 2010 - 02:07 AM

I tried loading just the afflicted addon, With your WTF variables and what not and now /afflicted ui to pull up the menu doesn't work. Did I mess something up? To move the icons positions I have to do a whole bunch shit in the lua file and undo it for them to be movable and then hide the anchors again. Not sure I the /afflicted ui thing is a 4.0 bug or I mess something up cause regular afflicted it works or it may be since it's a special Vileroze version.

Sry for the long post

Afflicted has not yet been updated by its author for 4.0.1 as far as I know, so it won't work for anyone.

If it's included in the UI download, that's my mistake but anyone downloading the UI shouldn't have a problem because it's disabled under "Addons" on the character selection screen.
  • 0

#33 Vilerose

Vilerose
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,228
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/2
  • RBG: 770

Posted 25 October 2010 - 02:10 AM

Do you play on a 16:9 aspect ratio monitor with 1440x900?
edit: and is it true that you qualified on the TR without any mods, and if so, why do you choose this command center over a more basic UI that just shows important things like CD trackers and focus cast bars.

It's true, but I have no interest in anything tournament related (the whole WoW tournament scene is a bad joke at best) so I reverted.
I'm also a perfectionist and find that a well-done, aesthetically pleasing UI makes the game much more enjoyable.

[e] I don't know much about my monitor except that the resolution is 1440x900. =/
  • 0

#34 Seandiesel

Seandiesel
  • Fknterry
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Black Dragonflight
  • Stormstrike
  • Posts: 168
  • Talents: Discipline

Posted 25 October 2010 - 03:25 AM

I'm interested in how cute you are.
  • 0

#35 JaK91

JaK91
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 534
  • Talents: Affliction 2/2/2/2/2/.

Posted 25 October 2010 - 08:51 PM

does your spellalerter work for you?
  • 0

#36 Vilerose

Vilerose
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,228
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/2
  • RBG: 770

Posted 25 October 2010 - 09:48 PM

does your spellalerter work for you?

Yes.
I haven't tried adding any of the new spells though, so not sure for those.
  • 0

#37 Azyron

Azyron
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Aegwynn
  • Blutdurst
  • Posts: 38
  • Talents: Frost

Posted 26 October 2010 - 10:09 PM

bah... tried it once but changed it back then to my default ui.... now my debuff icons on my target are much smaller then b4... anyone knows how to fix that? :s
  • 0

#38 Qtpai

Qtpai
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 79
  • Talents: Frost 1/0/0/2/1/2
  • 2v2: 2055
  • 3v3: 576
  • RBG: 2094

Posted 02 November 2010 - 07:25 AM

still waiting on your next movie :D
  • 0

#39 iannes

iannes
  • Junkies
  • Dwarfclass_name
  • EU-Grim Batol
  • Misery
  • Posts: 20
  • Talents: Subtlety ./././././.

Posted 02 November 2010 - 06:29 PM

I just got 115 lua errors :confused:

my wtf folder looks like this: "WTF - WOW2 (is this supposed to be my account name or battle.net?) - Outland - Shattér
  • 0

#40 Vilerose

Vilerose
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mug'thol
  • Vengeance
  • Posts: 1,228
  • Talents: Frost 0/2/0/2/0/2
  • RBG: 770

Posted 02 November 2010 - 07:10 PM

I just got 115 lua errors :confused:

my wtf folder looks like this: "WTF - WOW2 (is this supposed to be my account name or battle.net?) - Outland - Shattér

The folders in order should be WTF>Account>"YOUR ACCOUNT NAME HERE">"YOUR SERVER NAME HERE">"YOUR CHARACTER NAME HERE". There should also be a saved variables folder in the same sublevel as "YOUR SERVER NAME HERE".

still waiting on your next movie :D

And the vid was delayed because we had to wait for the first of the month so Shouri would have enough bandwidth to upload his clips. =/
Should be done soon.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<