Jump to content

  • Curse Sites
Help

Get your rank, quick and easy.


  • Please log in to reply
169 replies to this topic

#1 Schnorki

Schnorki
  • Junkies
  • Goblinclass_name
  • US-Archimonde
  • Stormstrike
  • Posts: 702
  • Talents: Discipline

Posted 19 January 2010 - 07:41 PM

*
POPULAR

Despite the armory being broken as hell, for those interested, you can view your team's current rank despite not seeing anything in the pvp tab.

Specifically, this gives you the in-game ranking (updated as of this maintenance) for the given teams, meaning this is NOT counting out inactive teams yet. (Not all of them anyways...maintenance update catches some, but not all of them. So usually your 'real' rank for purpose of cutoff determination will be a tad bit lower than the one shown here)

Also, it shows you your personal rating and % of total games played, just in case you forgot and aren't sure if you even qualify anymore. ;)


The actual macro:
/script for i=1,3 do t,s,r,_,_,tp,_,_,pp,ra,p=GetArenaTeam(i) pl=(floor((pp/tp*100*10^2)+0.5))/10^2 ChatFrame1:AddMessage(""..s.."v"..s..": Team <"..t.."> is rank "..ra.." with "..r.." rating. ("..p.." personal, "..pl.."% played)") end



edit:
changed it a bit
(thx to Cyaxeres for the idea to just check all 3 teams at a time.. =p)

#2 linky

linky
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Gorgonnash
  • Rampage
  • Posts: 490
  • Talents: Restoration

Posted 19 January 2010 - 07:43 PM

Schnorki said:

Despite the armory being broken as hell, for those interested, you can view your team's current rank despite not seeing anything in the pvp tab.

Specifically, this gives you the in-game ranking (updated as of this maintenance) for the given team, meaning this is NOT counting out inactive teams yet. (So substract those to get your real ranking)


The actual macro:
/script team,i,i,i,i,i,i,i,i,rank=GetArenaTeam(1) UIErrorsFrame:AddMessage("Team "..team.." is ranked "..rank, 0.6, 0.6, 1.0)


note: the team you're looking at is determined by the GetArenaTeam(1), if its giving you the wrong one then change that to anything between 1-3 to get the team you wanna see. (Basically, its the index of the team in your pvp tab)

Worked awesome, thanks!

+rep

#3 Moonies

Moonies
  • Moderators
  • Curse Premium
  • Trollclass_name
  • EU-Dragonmaw
  • Cataclysme / Cataclysm
  • Posts: 6573
  • Talents: Elemental

Posted 19 January 2010 - 07:44 PM

This is really useful, will try this tomorrowmorning after EU maintenance, thanks :D

#4 Sym

Sym
  • Junkies
  • Blood Elfclass_name
  • US-Illidan
  • Rampage
  • Posts: 559
  • Talents: Holy

Posted 19 January 2010 - 07:47 PM

Schnorki said:

Despite the armory being broken as hell, for those interested, you can view your team's current rank despite not seeing anything in the pvp tab.

Specifically, this gives you the in-game ranking (updated as of this maintenance) for the given team, meaning this is NOT counting out inactive teams yet. (So substract those to get your real ranking)


The actual macro:
/script team,i,i,i,i,i,i,i,i,rank=GetArenaTeam(1) UIErrorsFrame:AddMessage("Team "..team.." is ranked "..rank, 0.6, 0.6, 1.0)


note: the team you're looking at is determined by the GetArenaTeam(1), if its giving you the wrong one then change that to anything between 1-3 to get the team you wanna see. (Basically, its the index of the team in your pvp tab)

i'm 99.9% positive the in game ranking factors out inactive teams. there was an inactive 3v3 ahead of us for most of the season, and when we would be rank 6 or 7 on the armory, we'd be that rank in game minus one, because of the inactive team in front of us. the arena calculator is also really accurate because of this.

regardless, this is much easier than checking it by queueing for a BG. +rep.

#5 PeevPee

PeevPee
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Burning Steppes
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 8
  • Talents: Holy

Posted 19 January 2010 - 07:48 PM

Or you could just enter any battleground and press H (pvp tab) to check the exact ranking of your team. Thanks for the macro anyway :)

#6 Whillwinz

Whillwinz
  • Members
  • Blood Elfclass_name
  • US-Stonemaul
  • Cyclone
  • Posts: 1547
  • Talents: Destruction

Posted 19 January 2010 - 07:49 PM

Nice but I always thought that the in-game rank DID factor out inactives?

#7 Schlotzsky

Schlotzsky
  • Members
  • Orcclass_name
  • US-Hydraxis
  • Emberstorm
  • Posts: 116
  • Talents: Blood

Posted 19 January 2010 - 07:50 PM

Great script. Hydraxis was one of the last servers to come up and quickly went down like 5 minutes after it came up. It wasn't long enough to get a BG queue but long enough to do this script.

#8 Malvagita

Malvagita
  • Junkies
  • Posts: 246

Posted 19 January 2010 - 07:51 PM

im looking at my pvp tab in a bg and i do not see my rank, am i missing something here?

#9 myboomstick

myboomstick
  • Junkies
  • Orcclass_name
  • US-Daggerspine
  • Cyclone
  • Posts: 68
  • Talents: Affliction

Posted 19 January 2010 - 07:54 PM

Going into a bg to check in game rank doesn't work anymore. Well at least for me anyway.

#10 Jecktel

Jecktel
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Eitrigg
  • Vengeance
  • Posts: 27
  • Talents: Fury

Posted 19 January 2010 - 07:55 PM

Im not seeing my in-game rank in a bg. :/. Says season 3 is ending and wait for season 4.

wtf?

#11 Expatriate

Expatriate

Posted 19 January 2010 - 07:56 PM

This script crushed my dreams.

#12 RaiNz

RaiNz
  • Junkies
  • Gnomeclass_name
  • US-Magtheridon
  • Ruin
  • Posts: 293
  • Talents: Frost

Posted 19 January 2010 - 07:57 PM

yep bg's wont show the pvp tab anymore

#13 nearilol

nearilol
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Magtheridon
  • Ruin
  • Posts: 83
  • Talents: Balance

Posted 19 January 2010 - 07:58 PM

idk script says im 52 but sym's script said im 32 doubt the rank went up by 20 in the span of 12 hrs

#14 Zephron

Zephron
  • Junkies
  • Taurenclass_name
  • US-Dragonmaw
  • Reckoning
  • Posts: 1276
  • Talents: Elemental
  • RBG: 1731

Posted 19 January 2010 - 07:58 PM

In-game factors out inactive just saying
:hunter: skill level brah>all classes

Yes said:

Hunters are like PoM Pyro mages --- except for them PoM is on a 10 second cooldown.

#15 Jecktel

Jecktel
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Eitrigg
  • Vengeance
  • Posts: 27
  • Talents: Fury

Posted 19 January 2010 - 07:59 PM

Worked beautifully, rank 23!
Thanks! +rep

#16 Widowned

Widowned
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Boulderfist
  • Cyclone
  • Posts: 621
  • Talents: Shadow 1/2/0/0/2/1
  • RBG: 384

Posted 19 January 2010 - 07:59 PM

Everyone from #shadowpriest on GameSurge knows what a macro/script wizard Schnorki is, and we love him!

#17 surfer

surfer
  • Junkies
  • Posts: 13

Posted 19 January 2010 - 08:04 PM

i love you schnorki

#18 Pui

Pui
  • Members
  • Orcclass_name
  • EU-Kazzak
  • Misery
  • Posts: 116
  • Talents: Beast Mastery
  • RBG: 1716

Posted 19 January 2010 - 08:06 PM

It doesn't work if you made the team this weak :(
I'm rank 0 atm. That means Relentless Glad? :O
Posted Image

#19 bIlliAn

bIlliAn
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • US-Mal'Ganis
  • Stormstrike
  • Posts: 2496
  • Talents: Discipline

Posted 19 January 2010 - 08:09 PM

1 1 1

Life is Good
Facebook | Bodyspace


#20 Seu

Seu
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 1436
  • Talents: Discipline

Posted 19 January 2010 - 08:09 PM

soooo are you 100% sure it doesnt factor in inactives shnor?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<