Jump to content

Post your UI!


  • Please log in to reply
3031 replies to this topic

#3021 Anathëma

Anathëma
  • Junkies
  • Night Elfclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 125
  • Talents: Balance 1/2/0/2/2/2/0
  • 3v3: 2241
  • RBG: 1143

Posted 21 November 2014 - 12:51 PM

@Fugg

Any chance you could share your whoaunitframes? The outdated version on wowinterface is slightly bugged.

#3022 Fugg

Fugg
  • LocationEarth

Posted 21 November 2014 - 04:03 PM

View PostAnathëma, on 21 November 2014 - 12:51 PM, said:

@Fugg

Any chance you could share your whoaunitframes? The outdated version on wowinterface is slightly bugged.

you got a pm
Posted Image
Touch of Death

#3023 Andrasidan

Andrasidan
  • Members
  • Posts: 1

Posted 26 November 2014 - 12:48 PM

View PostFugg, on 21 November 2014 - 11:42 AM, said:

Updated mine a little, mostly DefaultUI scripts + modified whoaunitframes


By any chance you may share the unitframes to the public? Or share the modifications you have done?



#3024 Fugg

Fugg
  • LocationEarth

Posted 27 November 2014 - 09:32 AM

View PostAndrasidan, on 26 November 2014 - 12:48 PM, said:

Since whoarrior, the author of whoaunitframes, seems to be inactive and I cannot contact him, I do not have permission to do so. So, my hands are tied.
But I remember the fix was pretty easy to be done. It was something with the display of health text and percent. He was looking at the cvars, which are set by the ingame options how to display the status text. Which changed a little with 6.0.x . What I did was just deleting this options as I only use one of them, specifically to show both, percentage and the total value. If you use a bugtracker it is pretty easy to find out where you have to change what.
Moreover I found the whole initialization of the unitframes in whoaunitframes might need an update. It works, but sometimes it creates a bug, I think because the trigger events are registered but not unregistered when not needed.

I just looked up what I did to fix the status text display. In the function whoa_unitText I did some commenting:
-- if textDisplay == "BOTH" or GetCVarBool("statusTextPercentage") then
				 hMax = UnitHealthMax(unit)
				 if hMax > 0 then
					 hPercent = math.floor((h / hMax) * 100)
					 _G["f"..unit.."percent"]:Show()
					 _G["f"..unit.."percent"].text:SetText(hPercent.."%")
				 end
--			 else
--				 _G["f"..unit.."percent"]:Hide()
--			 end
and
--			 if (textDisplay == "BOTH" or GetCVarBool("statusTextPercentage")) and showManaPercent then
				 mMax = UnitPowerMax(unit)
				 if mMax > 0 then
					 mPercent = math.floor((m / mMax) * 100)
					 _G["f"..unit.."manapercent"]:Show()
					 _G["f"..unit.."manapercent"].text:SetText(mPercent.."%")
				 end
--			 else
--				 _G["f"..unit.."manapercent"]:Hide()
--			 end

So I basically killed that if-condition. But you still need to select "numeric value" in your ingame options for your status text.
Posted Image
Touch of Death

#3025 cippi

cippi
  • Junkies
  • Undeadclass_name
  • EU-Stormreaver
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 186
  • Talents: Discipline 1/1/1/1/1/1/1
  • 2v2: 1707
  • 3v3: 1519
  • RBG: 575

Posted 27 November 2014 - 01:18 PM

Posted Image

#3026 obble

obble
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Draenor
  • Blackout
  • Posts: 16
  • Talents: Frost

Posted 27 November 2014 - 10:17 PM

Posted Image

#3027 Torapants

Torapants
  • Premium
  • Curse Premium
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 149
  • Talents: Subtlety 1/1/2/2/0/1/0
  • 2v2: 1525
  • 3v3: 1466
  • 5v5: 576
  • RBG: 1839
  • LocationUK

Posted 27 November 2014 - 11:55 PM

View Postobble, on 27 November 2014 - 10:17 PM, said:

[sic]

I always love your UI's, Modernist :)
:rogue: forever and always.

Quote

Posted by Soltan:
when playing mutilate its pretty important to bind V ..... for vendetta :cool:

#3028 Mantesh

Mantesh
  • Members
  • Posts: 16
  • LocationAalborg, Denmark.

Posted 12 December 2014 - 09:04 AM

View PostSyncrow, on 06 November 2014 - 07:31 PM, said:

Posted Image

Damn that looks amazing! Where could I get this and would it be available for death knights? :)
Posted Image

#3029 Zzx

Zzx
  • Premium Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 437
  • Talents: Arms 2/0/2/1/1/0/.
  • 2v2: 2574
  • 3v3: 2776
  • 5v5: 2113
  • RBG: 2133

Posted 12 December 2014 - 11:47 AM

Posted Image
Posted Image

#3030 Mitsu

Mitsu
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Auchindoun
  • Vindication
  • Posts: 39
  • Talents: Unholy

Posted 12 December 2014 - 01:05 PM

View PostZzx, on 12 December 2014 - 11:47 AM, said:

Posted Image

What bars are those above default once?

#3031 Zzx

Zzx
  • Premium Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 437
  • Talents: Arms 2/0/2/1/1/0/.
  • 2v2: 2574
  • 3v3: 2776
  • 5v5: 2113
  • RBG: 2133

Posted 12 December 2014 - 03:32 PM

View PostMitsu, on 12 December 2014 - 01:05 PM, said:

What bars are those above default once?

default ones from the right moved ontop of the other ones, using moveanything
Posted Image

#3032 Elusion

Elusion
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 31
  • Talents: Discipline 1/1/0/1/0/1/1
  • 2v2: 2002
  • 3v3: 1620
  • 5v5: 288
  • RBG: 1538

Posted 17 December 2014 - 08:33 AM

Posted Image




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users

<