Jump to content

Post your UI!


  • Please log in to reply
3032 replies to this topic

#2861 Minteefresh

Minteefresh
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Bleeding Hollow
  • Ruin
  • Posts: 9
  • Talents: Assassination 1/2/2/1/2/.

Posted 29 April 2012 - 10:06 PM

Hey Deltons.. I play a warlock as an alt and the third bar from the bottom always seems to cover the pet action bar. Any fix to this? Or should I try MoveAnything?

#2862 Ivanrah

Ivanrah
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 407
  • Talents: Combat
  • RBG: 2327

Posted 29 April 2012 - 10:10 PM

View PostHyuru, on 29 April 2012 - 09:00 PM, said:

Posted Image

so you just scale your ui down and hide the art? looks so simple and clean.. I like it

Edited by Ivanrah, 30 April 2012 - 02:53 AM.

Posted Image


#2863 RockstarDK

RockstarDK
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Skullcrusher
  • Ruin
  • Posts: 1
  • Talents: Blood 0/0/0/0/0/0
  • LocationLas Vegas

Posted 30 April 2012 - 11:55 AM

Posted Image

Naga addon + ShadowedUF + small minor shit.

See it in action in my PVP vids here: http://www.youtube.c...ER?feature=mhee

#2864 Deltons

Deltons
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 89
  • Talents: Protection 1/1/2/1/1/1
  • RBG: 384

Posted 04 May 2012 - 01:22 AM

View PostWeezylol, on 29 April 2012 - 10:06 PM, said:

Hey Deltons.. I play a warlock as an alt and the third bar from the bottom always seems to cover the pet action bar. Any fix to this? Or should I try MoveAnything?

Sorry, I haven't been checking the forums. But I have been screwing around on a lock during my offtime on TR. There are actually a couple problems with it:

- Pet frame gets covered by target frame (also doesn't have texture of other frames)
- Soul Shards get covered by target frame
- Pet bar gets screwed up

Here is what I came up with:
Posted Image

I actually didn't care to have 3 bars as a lock as there aren't as many CD's as a rogue. Given my 2 bars arent set up properly cause I am lazy but I just hide the bottom right bar and it puts the pet bar in a proper spot

If you want I can upload this version of it, but remember it is going to change the target frame position for all chars (unless it's made into a new addon) so for classes that don't have shards / holy power / totems / runes, there is just kinda a gap in space lol.

Edit: as for other classes, I don't really have a live char atm (fucking archaeology banwave /cry) so I spend a majority of my time on WoW on TR so if anyone needs some adjustments for certain classes just let me know.

#2865 realskylol

realskylol
  • Members
  • Posts: 4

Posted 04 May 2012 - 11:48 AM

Posted Image

:)

#2866 Superlative

Superlative
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 51
  • Talents: Shadow 0/2/0/1/2/.
  • RBG: 1894

Posted 04 May 2012 - 12:51 PM

View PostDeltons, on 04 May 2012 - 01:22 AM, said:

Sorry, I haven't been checking the forums. But I have been screwing around on a lock during my offtime on TR. There are actually a couple problems with it:

- Pet frame gets covered by target frame (also doesn't have texture of other frames)
- Soul Shards get covered by target frame
- Pet bar gets screwed up

Here is what I came up with:

I actually didn't care to have 3 bars as a lock as there aren't as many CD's as a rogue. Given my 2 bars arent set up properly cause I am lazy but I just hide the bottom right bar and it puts the pet bar in a proper spot

If you want I can upload this version of it, but remember it is going to change the target frame position for all chars (unless it's made into a new addon) so for classes that don't have shards / holy power / totems / runes, there is just kinda a gap in space lol.

Edit: as for other classes, I don't really have a live char atm (fucking archaeology banwave /cry) so I spend a majority of my time on WoW on TR so if anyone needs some adjustments for certain classes just let me know.

You can always put Soulshards on your pet frame :P
Posted Image

#2867 Deltons

Deltons
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 89
  • Talents: Protection 1/1/2/1/1/1
  • RBG: 384

Posted 04 May 2012 - 09:31 PM

View PostimSuperlative, on 04 May 2012 - 12:51 PM, said:

You can always put Soulshards on your pet frame :P
Posted Image

I could sure. But I don't use moveanything (or any addons). Just pure scripts.

And yes I know it can be done in scripts, but I'm nothing more than a script-kiddie. I don't know how to actually develop (code) scripts. All of the codes are from Ibo or others as stated in my original post. I just reverse engineer them and add things that I want.

#2868 Superlative

Superlative
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 51
  • Talents: Shadow 0/2/0/1/2/.
  • RBG: 1894

Posted 04 May 2012 - 10:48 PM

View PostDeltons, on 04 May 2012 - 09:31 PM, said:

I could sure. But I don't use moveanything (or any addons). Just pure scripts.

And yes I know it can be done in scripts, but I'm nothing more than a script-kiddie. I don't know how to actually develop (code) scripts. All of the codes are from Ibo or others as stated in my original post. I just reverse engineer them and add things that I want.

You could try this: (haven't tested yet)
/run ShardBarFrame:ClearAllPoints();ShardBarFrame:SetPoint("TOP", PetFrame, "BOTTOM",28,19);ShardBarFrame:SetScale(0.67)


#2869 darthvedar

darthvedar
  • Members
  • Posts: 9

Posted 06 May 2012 - 12:35 AM

View Postm0nk, on 05 May 2012 - 03:44 PM, said:


Unbelievable!

#2870 Thaya

Thaya
  • Moderators
  • Posts: 2497
  • LocationRussia

Posted 07 May 2012 - 02:45 PM

View PostDeltons, on 04 May 2012 - 01:22 AM, said:

Sorry, I haven't been checking the forums. But I have been screwing around on a lock during my offtime on TR. There are actually a couple problems with it:

- Pet frame gets covered by target frame (also doesn't have texture of other frames)
- Soul Shards get covered by target frame
- Pet bar gets screwed up
In the texture pack I link in my default UI scripts thread there's a texture for soul shard frame. I uploaded it separately now: http://www.mediafire...l066r2odgmcn36w Put it into Interface/PlayerFrame folder

As for the pet frame/soul shards, here's how I set it up:
Posted Image

Code:
PetFrame:ClearAllPoints()
PetFrame:SetPoint("TOP", PlayerFrame, "BOTTOM", -80, 30)
PetFrame.SetPoint = function() end
PetName:Hide()

ShardBarFrame:ClearAllPoints()
ShardBarFrame:SetScale(0.8)
ShardBarFrame:SetPoint("TOPRIGHT", PlayerFrame, "TOPRIGHT", -25, -29)
ShardBarFrame.SetPoint = function() end

PlayerName:Hide()
These coordinates work for 1920x1080 with UI scale 1.0 (no UI scale).

Edited by Thaya, 07 May 2012 - 04:45 PM.

Default UI Scripts - Compilation & how-to

#2871 AcidWeb

AcidWeb
  • Premium
  • Curse Premium
  • Taurenclass_name
  • EU-Karazhan
  • Vindication
  • Posts: 115
  • Talents: Elemental

Posted 10 May 2012 - 01:40 PM

Posted Image

#2872 OnTheFlipside

OnTheFlipside
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 57
  • Talents: Subtlety 1/0/2/1/0/.

Posted 10 May 2012 - 05:43 PM

^ What add-on is that for your action bars? Nice UI.

#2873 AcidWeb

AcidWeb
  • Premium
  • Curse Premium
  • Taurenclass_name
  • EU-Karazhan
  • Vindication
  • Posts: 115
  • Talents: Elemental

Posted 10 May 2012 - 05:50 PM

View PostOnTheFlipside, on 10 May 2012 - 05:43 PM, said:

^ What add-on is that for your action bars? Nice UI.
Bartender4 + Masque Caith theme.

#2874 Minteefresh

Minteefresh
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Bleeding Hollow
  • Ruin
  • Posts: 9
  • Talents: Assassination 1/2/2/1/2/.

Posted 10 May 2012 - 09:57 PM

Hey Deltons.. I just realized Ibo/Your edit UI isnt showing my name on the unit frame for some reason.. any reason for this?

#2875 OnTheFlipside

OnTheFlipside
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Tichondrius
  • Bloodlust
  • Posts: 57
  • Talents: Subtlety 1/0/2/1/0/.

Posted 10 May 2012 - 10:28 PM

View PostAcidWeb, on 10 May 2012 - 05:50 PM, said:

Bartender4 + Masque Caith theme.
Ty!

#2876 Neeeks

Neeeks
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Grim Batol
  • Misery
  • Posts: 123
  • Talents: Frost 1/1/2/1/0/0
  • 2v2: 1042
  • 3v3: 1958
  • LocationFinland

Posted 10 May 2012 - 11:09 PM

Heres mine
Posted Image

#2877 Deltons

Deltons
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • US-Sargeras
  • Shadowburn
  • Posts: 89
  • Talents: Protection 1/1/2/1/1/1
  • RBG: 384

Posted 11 May 2012 - 10:22 AM

View PostWeezylol, on 10 May 2012 - 09:57 PM, said:

Hey Deltons.. I just realized Ibo/Your edit UI isnt showing my name on the unit frame for some reason.. any reason for this?

could you post a screen?

#2878 RobZGod

RobZGod
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 135
  • Talents: Subtlety

Posted 12 May 2012 - 11:27 AM

New UI

Using:
Gladius
MoveAnything
LoseControl
OmniCC
TellMeWhen(DRs)
ComboPointsRedux
IboUI

Posted Image
vVv-Gaming.com

#2879 Eawynyo

Eawynyo
  • Members
  • Posts: 1

Posted 26 June 2012 - 06:55 PM

View PostDeltons, on 04 May 2012 - 01:22 AM, said:

Sorry, I haven't been checking the forums. But I have been screwing around on a lock during my offtime on TR. There are actually a couple problems with it:

- Pet frame gets covered by target frame (also doesn't have texture of other frames)
- Soul Shards get covered by target frame
- Pet bar gets screwed up

Here is what I came up with:
Posted Image

I actually didn't care to have 3 bars as a lock as there aren't as many CD's as a rogue. Given my 2 bars arent set up properly cause I am lazy but I just hide the bottom right bar and it puts the pet bar in a proper spot

If you want I can upload this version of it, but remember it is going to change the target frame position for all chars (unless it's made into a new addon) so for classes that don't have shards / holy power / totems / runes, there is just kinda a gap in space lol.

Edit: as for other classes, I don't really have a live char atm (fucking archaeology banwave /cry) so I spend a majority of my time on WoW on TR so if anyone needs some adjustments for certain classes just let me know.




Oi Deltons! Could you upload that version?
Cheers.
KLICKKLICKKLACK BRAAP!

#2880 Aethalasz

Aethalasz
  • Members
  • Posts: 12
  • LocationThe Netherlands

Posted 04 July 2012 - 08:42 PM

Hello,

I am looking for a clean mage UI. I was looking around on the internet, but didnt find any.
Then tried to make a new one my self. It didn't really work well. Hopefully someone around here can help me to get a nice frost mage UI.

This really would help me out a lot.

Greetings with love :)!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

<