Jump to content

Photo

Macro to target party 1-3


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Progressive

Progressive
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 41
  • Talents: Shadow

Posted 14 December 2009 - 06:18 PM

Need a macro that will let me target party 1-3 without going through default keybindings.
Problem I have with it is when I try to scroll to target my mouse decides to scroll stupidly fast and its like russion roulette on whether it targets my mage or his pet.
Making one with just his name could be really confusing seeing as he could be the middle or bottom frame.
So yea. Can I do this y/n?
/target party1
/target party2 etc doesn't work
  • 0

ur fucking shit stfu u faced us when we already tanked 30 pts


#2 Dalic

Dalic
  • Premium Junkies
  • Night Elfclass_name
  • US-Proudmoore
  • Bloodlust
  • Posts: 539
  • Talents: Assassination

Posted 14 December 2009 - 06:19 PM

Just make the macro /target MageName, etc.
  • 0

#3 Progressive

Progressive
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 41
  • Talents: Shadow

Posted 14 December 2009 - 06:20 PM

Just make the macro /target MageName, etc.


facepalm.jpeg
  • 0

ur fucking shit stfu u faced us when we already tanked 30 pts


#4 zhecar

zhecar
  • Members
  • Undeadclass_name
  • EU-Dethecus
  • Embuscade / Hinterhalt
  • Posts: 322
  • Talents: Holy

Posted 14 December 2009 - 06:54 PM

/target [target=party1]

To avoid number of groupmembers changing every arena game, create raidgrp before entering
  • 1
:priest:

#5 kayZer

kayZer
  • Members
  • Goblinclass_name
  • EU-Sanguino
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 9
  • Talents: Shadow

Posted 14 December 2009 - 07:27 PM

/target [target=party1]

To avoid number of groupmembers changing every arena game, create raidgrp before entering


It stills changes every arena game, isnt it?. I have it, and it changes every game :(
  • 0


Posted Image


#6 Progressive

Progressive
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 41
  • Talents: Shadow

Posted 15 December 2009 - 07:50 AM

/target [target=party1]

To avoid number of groupmembers changing every arena game, create raidgrp before entering


Sweet thanks. I fucked up on figuring it out myself because I assumed party1 = me
so I have one for taget=(myname) party1-2, works fine ilu ;D
  • 0

ur fucking shit stfu u faced us when we already tanked 30 pts


#7 Nixxy

Nixxy
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 1,692
  • Talents: Shadow
  • RBG: 2576

Posted 15 December 2009 - 10:17 AM

Sweet thanks. I fucked up on figuring it out myself because I assumed party1 = me
so I have one for taget=(myname) party1-2, works fine ilu ;D


if u wanna refer to ur self in a macro its always "player", last time i tried putting my own name it didnt work - that was long ago, donno if they changed it.

For example: /cast [target=player] Dispel Magic(Rank 2)

Making one with just his name could be really confusing seeing as he could be the middle or bottom frame.


how is it confusing? if u make a macro based on names party position becomes irrelevant
  • 0
Please support my art at:
http://taken-usernam...rt.com/gallery/

#8 Progressive

Progressive
  • Members
  • Humanclass_name
  • US-Kel'Thuzad
  • Nightfall
  • Posts: 41
  • Talents: Shadow

Posted 15 December 2009 - 12:50 PM

if u wanna refer to ur self in a macro its always "player", last time i tried putting my own name it didnt work - that was long ago, donno if they changed it.

For example: /cast [target=player] Dispel Magic(Rank 2)



how is it confusing? if u make a macro based on names party position becomes irrelevant


Say I made macros for each team mate. When im looking at what needs to be dispelled im looking at which frame it is from top to bottom 1-3.
But if my target party macros were for their names it would confuse things seeing as they could either be party1 or party2.
Def doable, but fuck that.
  • 0

ur fucking shit stfu u faced us when we already tanked 30 pts


#9 Nixxy

Nixxy
  • Junkies
  • Humanclass_name
  • EU-Outland
  • Misery
  • Posts: 1,692
  • Talents: Shadow
  • RBG: 2576

Posted 15 December 2009 - 12:58 PM

Say I made macros for each team mate. When im looking at what needs to be dispelled im looking at which frame it is from top to bottom 1-3.
But if my target party macros were for their names it would confuse things seeing as they could either be party1 or party2.
Def doable, but fuck that.


You can't see ppl's names on their frames or use vent? >.>
Donno, for me it's just like, see warlock is sheeped - k, hit macro to dispell warlock, simple and party position plays no role in that.

To each his own I geuss, just don't understand the logic behind your argument.
  • 0
Please support my art at:
http://taken-usernam...rt.com/gallery/

#10 kayZer

kayZer
  • Members
  • Goblinclass_name
  • EU-Sanguino
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 9
  • Talents: Shadow

Posted 15 December 2009 - 01:00 PM

Say I made macros for each team mate. When im looking at what needs to be dispelled im looking at which frame it is from top to bottom 1-3.
But if my target party macros were for their names it would confuse things seeing as they could either be party1 or party2.
Def doable, but fuck that.


Exactly. Making raid will always be "mate1" = party1, "mate2" = party2, but when you join a Arena game it breaks.

Is there a way to make it ALWAYS m1 = p1 ?.
  • 0


Posted Image


#11 kayZer

kayZer
  • Members
  • Goblinclass_name
  • EU-Sanguino
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 9
  • Talents: Shadow

Posted 15 December 2009 - 01:03 PM

You can't see ppl's names on their frames or use vent? >.>
Donno, for me it's just like, see warlock is sheeped - k, hit macro to dispell warlock, simple and party position plays no role in that.

To each his own I geuss, just don't understand the logic behind your argument.


I have Party1 = wheel up and Party2 = wheel down, so position is important for me.

If i just put Mate1 = wheel up and Mate2 = wheel down, i will messup things with the position of the party member.

EDIT: Also if you keep using party1 instead of name, it will be dynamic while PuG'ing and/or raiding, and wont break your keybinds.
  • 0


Posted Image


#12 corcodush

corcodush
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 87
  • Talents: Shadow 0/1/1/1/1/2/0

Posted 15 December 2009 - 01:16 PM

The way i do it: i have macros with the names and i just make sure every game that every1 is in the right order, u'll get used to it rly fast
  • 0

#13 kayZer

kayZer
  • Members
  • Goblinclass_name
  • EU-Sanguino
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 9
  • Talents: Shadow

Posted 15 December 2009 - 08:18 PM

The way i do it: i have macros with the names and i just make sure every game that every1 is in the right order, u'll get used to it rly fast


How do you "make sure" every game is every one in the right position?.
  • 0


Posted Image


#14 corcodush

corcodush
  • Members
  • Humanclass_name
  • EU-Silvermoon
  • Cyclone / Wirbelsturm
  • Posts: 87
  • Talents: Shadow 0/1/1/1/1/2/0

Posted 16 December 2009 - 08:28 AM

How do you "make sure" every game is every one in the right position?.


Easy, i just look at the start of every game to see if the mage is raid leader inside the arena, so like this i'll always have mage first, shaman second (or w/e classes u're playing with ofc)
  • 0

#15 kayZer

kayZer
  • Members
  • Goblinclass_name
  • EU-Sanguino
  • Cruelty / Crueldad
  • Posts: 9
  • Talents: Shadow

Posted 16 December 2009 - 10:31 AM

Easy, i just look at the start of every game to see if the mage is raid leader inside the arena, so like this i'll always have mage first, shaman second (or w/e classes u're playing with ofc)


Nice, it works, just put whoever you want first raid leader. Thanks! ;)
  • 0


Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

<